Alex Yordanov bu akşam söyleşide taraftarlarla buluşuyor!

Kocaelispor’un bir döneme damga vurmuş futbolcusu Alex Yordanov, Ümraniyespor maçını Kocaeli Stadı’nda izleyecek. İzmit'e gelen futbolcu bu akşam sivil toplum merkezinde taraftarların sorularını yanıtlayacak.

Alex Yordanov bu akşam söyleşide taraftarlarla buluşuyor!
Kocaelispor- Alex Yordanov taraftarla buluşuyor

MÜTHİŞ BİR FUTBOLCUYDU
Kocaelispor’un orta sahasında forma giyen ve bir döneme damga vuran futbolculardan Alex Yordanov, yeşil siyahlı forma ile 2000-2001, 2001-2002 ve 2002-2003 sezonlarında mücadele etmiş, 72 maçta 10 gol atmıştı. Türkiye’de ayrıca İstanbulspor, Kayserispor, Konyaspor ve Ankaragücü takımlarında da oynayan “Sihirbaz” Alex, Türkiye’de iz bırakan futbolculardan birisi olmuştu.

SORULARI YANITLAYACAK
Daha önce İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in davetlisi olarak İzmit’e gelen Yordanov ikinci kez çok sevdiği İzmit’e geldi. Bu akşam Kocaelisporlularla Sivil Toplum Merkezindeki söyleşide buluşacak. Saat 20.00'de başlayacak olan söyleşi 21.30'da sona erecek. Alex ayrıca yarın (Cumartesi) saat 19.00’da başlayacak olan Kocaelispor - Ümraniyespor maçını Kocaeli Stadı’nda izleyecek olan Alex ile birlikte CSKA Sofia 1948 Kulüp Başkanı Tsvetomir Naydenov da protokoldeki yerini alacak.

Kocaelispor Haber- Alex Yordanov taraftarla buluşuyor

Kaynak: Erdem Övüç
Alex Yordanov Kocaelispor Fatma Kaplan Hürriyet