Ankaragücü'nde Kocaelispor maçı öncesi olağanüstü hal

Yarın (Cumartesi) Ankaragücü ile Ankara Eryaman Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Kocaelispor, Ankara'ya hareket etti. Rakip takım Ankaragücü ise kendisini dış dünyaya kapattı, camiada olağanüstü hal ilan edildi.

Ankaragücü'nde Kocaelispor maçı öncesi olağanüstü hal

TARAFTAR, BİLET FİYATLARININ DÜŞÜRÜLMESİNİ İSTEMİŞTİ
Ankaragücü, lider Kocaelispor'u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor'u yine Ankara Eryaman Stadı'nda 3-0 mağlup eden sarı lacivertli ekipte adeta olağanüstü hal ilan edildi. Ankaragücü taraftarı önceki gün bilet fiyatlarının düşürülmesi ile ilgili yönetime talepte bulunmuştu. Yönetim de konuya duyarlı kaldı ve bilet fiyatlarını indirdi.

OLUMLU YANIT GELDİ
Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonunda, sahamızda oynayacağımız müsabakalarda bilet fiyatlarımız daha önce belirlenmiş ve camiamıza duyurulmuştu.

Ancak bilet fiyatlarının yüksek olduğu ve yeni bir düzenlenme yapılması hususunda taraftarlarımızdan yoğun bir talep gelmiştir.

12. adam olarak, deplasmanda ve sahamızda takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımızın bu talebi, yönetim kurulumuzca değerlendirilmiş olup, bilet fiyatlarında indirime gidilmesi hususunda karar alınmıştır.
Camiamıza saygıyla duyurulur.

MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu

UYGULANACAK YENİ BİLET FİYATLARI

KUZEY TRİBÜN KALE ARKASI (Saatli – Bekar Evi) : 30 TL

GÜNEY TRİBÜN KALE ARKASI (GECEKONDU) : 30 TL

DOĞU TRİBÜN (MARATON) : 40 TL

BATI TRİBÜN (SAĞ KAPALI – SOL KAPALI) : 50 TL

VİP TRİBÜN : 150 TL

Kaynak: Erdem Övüç
Kocaelispor Ankaragücü Ankara Eryaman Stadı