Haydi Ahmet artık… Haydi boolm!

Kocaelispor’a büyük umutlarla transfer edilen Ahmet Sağat, İstanbulspor karşısında şanssız bir maçı daha geride bıraktı ve gol orucunu bozamadı.

Haydi Ahmet artık… Haydi boolm!

ŞANLIURFA MAÇINDA DA ŞANSSIZDI
Geride bıraktığımız sezon Çorum Futbol Kulübü ile 9 gol atan, 1 de gol pası veren Ahmet Sağat bu sezon Kocaelispor’a yıllık 20 milyon lira bedelle transfer oldu. Yeşil siyahlıların Markao’dan sonra en büyük gol umudu olan gurbetçi futbolcu Şanlıurfaspor maçının ardından İstanbulspor karşısında da çok şanssızdı.

Haydi Ahmet artık… Haydi boolm! - Resim : 1

TRİBÜNDEN SESLENDİLER
0-0 sona eren Şanlıurfa maçının ilk yarısında yakın mesafeden topu ağlara gönderemeyen, maç genelinde de beklentilerin altında kalan 28 yaşındaki futbolcu sonradan oyuna dahil olduğu İstanbulspor karşısında da birbirinden net 3 pozisyonda fileleri göremedi. Maçı tribünden izleyen taraftarlar da futbolcuya “Haydi Ahmet artık… Haydi boolm!”diye seslendi. Bu sezon Kocaelispor formasını 6 kez terleten, 3 maçta sahaya 11’de çıkan Ahmet Sağat 283 dakika sahada kaldı ve henüz golle tanışamadı.

Haydi Ahmet artık… Haydi boolm! - Resim : 2

SON GOLÜ 21 NİSAN’DAYDI
Ahmet iki sezon önce Samsunspor ile 29 maçta 9, 3 sezon önce de Menemen forması ile 35 maçta 17 gole imza attı. Türkiye kariyerinde 35 golü bulunan futbolcu bu gollerin 22’sini ayakla, 9’unu kafa ile 4’ünü de penaltıdan kaydetti. Yaklaşık 6 aydır ve 12 maçtır gol sevinci yaşayamayan Ahmet Sağat son golünü Çorum forması ile 21 Nisan 2024’te oynanan ve 2-0 kazanılan Adanaspor maçında atmıştı.

Kaynak: Erdem Övüç
Samsunspor Ahmet Sağat Kocaelispor