Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Göztepe’yi icraya verdi!

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, geride bıraktığımız sezon Kocaelispor’un 3-2 kazandığı Göztepe maçının ardından deplasman tribünündeki hasarlardan ötürü Göztepe Kulübü’nü icraya verdi.

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Göztepe’yi icraya verdi!
Kocaelispor-Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Göztepe’yi icraya verdi

ÖDEMEYİ KABUL ETMEDİLER
Kocaelispor geçtiğimiz sezon Göztepe ile oynadığı maçı 2-0’dan çevirmiş ve mücadeleyi Candeias’ın golleri ile 3-2 kazanmıştı. Maçın içinde ve sonunda Göztepe taraftarı kendilerine ait olan yerde taşkınlıklar yapmış ve hem tribüne hem de lavabolara ciddi zararlar vermişti. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı hasar tespitinin ardından çıkan maliyeti Göztepe Kulübü’ne fatura etti. Göztepe Kulübü kendilerine gönderilen faturayı “Fazla” bulduğu için kabul etmedi ve konu mahkemelik oldu.

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Göztepe’yi icraya verdi! - Resim : 1

1500 KOLTUKTAN MARATON ÜST’E KONULMAMASI TALEP EDİLECEK
Hal böyle olunca, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Göztepe Kulübü’nü mahkemeye verdi ve ödeme gerçekleşmeyince Göztepe Kulübü icraya verildi. Öte yandan Kocaeli Stadı’na temin edilen 1500 koltuk için yeni bir açık ihale açıldı. İhale sonra gelecek olan koltukların önemli bir bölümü deplasman tribünündeki kırılan koltukların yerine monte edilecek. Kocaelispor Kulübü, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Passolig ve yüklenici firma ile görüşüp gelecek olan koltuklardan Maraton Üst Tribününe konulmamasını talep edecek.

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Göztepe’yi icraya verdi! - Resim : 2

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Göztepe’yi icraya verdi! - Resim : 3

Kaynak: Erdem Övüç
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Göztepe Kocaelispor