Kocaelispor Muharrem Cinan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Kocaelisporlu oyuncu Muharrem Cinan kariyeri taraftarların merceğine girdi. 26 yaşındaki genç oyuncunun oynadığı takımları merak eden taraftarlar için derleme geldi. Peki, Kocaelispor Muharrem Cinan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Kocaelispor Muharrem Cinan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Kocaelispor Muharrem Cinan Kimdir?

Kocaelisporlu oyuncu Muharrem Cinan hayatı araştırılmaya başladı. Kocaelisporlu taraftarların gözbebeği olan Muharrem Cinan boyu, kilosu, attığı gollerin sayısı gibi merak edilen detaylar geldi. 26 yaşındaki genç oyuncunun oynadığı takımları ve giydiği formaları sizler için derledik. Peki, Kocaelispor Muharrem Cinan kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocaelispor Muharrem Cinan hangi takımlarda oynadı? İşte merak edilenler..

KOCAELİSPOR MUHARREM CİNAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Kocaelispor takımında defans mevkinde forma giyen Muharrem Cinan 13 Mayıs 1998 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 179 cm boyunda ve 75 kilo olan Muharrem Cinan sol ayağını etkin bir şekilde kullanıyor. Bu sezon ilk 11'de 7 maça çıkan Muharrem Cinan maçlarında kırmızı kart görmedi. Muharrem Cinan Ankara Keçiörengücü takımında defans pozisyonunda görev yapKotıktan sonra Kocaelispor forması giymeye başladı.

Kaynak: Erdem Övüç
Kocaelispor Muharrem Cinan Futbolcu