Kocaelispor ikinci hazırlık maçını 1-0 kaybetti

Kocaelispor, Antalya kampının ikinci ve son hazırlık maçını Romanya Süper Lig takımlarından Universitatea Cluj ile oynadı ve mücadeleyi 68. dakikada yediği golle 1-0 kaybetti.

Kocaelispor ikinci hazırlık maçını 1-0 kaybetti

11’İMİZ

Aşırı rüzgar altında Belek Titanic Otel’in sahasında oynanan maça Kocaelispor, kalede Gökhan, savunmada Mehmet Yılmaz, Atila, Yusuf Abdioğlu, Burak Öksüz önlerinde Vukovic ve Yusuf Cihat, sağda Barış Alıcı, solda Beridze, forvete yakın bölgede Candeias ve ileride ise Tanque 11’i ile başladı.

Kocaelispor ikinci hazırlık maçını 1-0 kaybetti - Resim : 1

POZİSYONLAR BULDUK

Rüzgarı karşısına alan Kocaelispor ilk yarıda pozisyonları bulan taraftı. Maçın henüz ilk dakikasında Beridze soldan ceza sahasına sokuldu, vuruşunda top kalenin solundan az farkla dışarıya çıktı. 4. dakikada Mehmet Yılmaz’ın ortasında Yusuf Cihat’ın vuruşu iyi olmadı. 14’te Kocaelispor gole yine çok yaklaştı. Candeias’ın sağdan ortasında Burak Öksüz kafayı vurdu, kaleci topu son anda soluna uzanarak çıkardı.

Kocaelispor ikinci hazırlık maçını 1-0 kaybetti - Resim : 2

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

1 dakika sonra Atila’nın kullandığı serbest vuruşta topu önünde bulan Yusuf Cihat yakın mesafeden kaleye topu gönderdi ancak kaleci bu topu da göğsü ile çıkarmasını bildi. Rumen takımının ilk tehlikeli atağı 27. dakikada gerçekleşti. Kocaelispor topla çıkmak isterken kayıp yaşadı, araya giren İlie topu yakın mesafeden dışarıya gönderdi. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Kocaelispor ikinci hazırlık maçını 1-0 kaybetti - Resim : 3

İKİNCİ YARIYA 3 DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADIK

Bu kez rüzgarı arkasına alan Kocaelispor ikinci yarıya Harun, Mehmet Yılmaz, Atila, Yusuf Abdioğlu, Burak Öksüz, Yusuf Cihat, Fofana, Candeias, Beridze, Cem ve Tanque 11’i ile başladı. 55’te Atila’nın ceza sahasına doldurduğu topu göğsü ile kontrol eden Tanque’nin vuruşunda top üstten dışarıya çıktı. 58’de Burak Öksüz kaleyi yokladı, bu top da üstten farklı şekilde dışarıya çıktı.

Kocaelispor ikinci hazırlık maçını 1-0 kaybetti - Resim : 4

68’DE GERİYE DÜŞTÜK

65’te oyuna Emir, Kouakou, Oğuz Ceylan ve Mesut girerken, Tanque, Mehmet Yılmaz, Burak Öksüz ve Yusuf Cihat oyundan alındı. 3 dakika sonra Rumen takımının golü ile geldi. Savunma arkasına atılan top sonrası sol köşeye gönderilen topa kaleci Harun bir şey yapamadı. “0-1” 85’te Cem’in ceza sahası dışından çektiği şut az farklı dışarıya çıktı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Kocaelispor, Antalya kampının ikinci ve son hazırlık maçında Romanya Süper Lig takımlarından Universitatea Cluj’e 68. dakikada yediği golle 1-0 kaybetti.