Kocaelispor ilk hazırlık maçında berabere kaldı

Düzce Topuk Yaylası kampı süren Kocaelispor ilk hazırlık maçına çıktı. Yeşil siyahlılar Romanya 2. Lig takımı Selimbar ile karşılaştı. Mücadele karşılıklı atılan gollerle sona erdi.

Kocaelispor ilk hazırlık maçında berabere kaldı

Düzce Topuk Yaylası kampı süren Kocaelispor ilk hazırlık maçına çıkıyor. Yeşil siyahlılar bugün saat 16.00'da Romanya 2. Lig takımı Selimbar ile karşılaşacak. Sitemizden maçın canlı anlatımını takip edebilirsiniz.

Maç başladı...

Dk.6: İlk atak Kocaelispor'dan geldi. Barış Alıcı'nın son çizgiden yaptığı ortada Oğulcan kafayla topa vurdu top sol kale direğinden döndü.

Dk.10: Şelimbar gole Çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içerisinde Monea George bomboş durumda topu kaleye gönderdi, Gökhan müthiş bir kurtarışa imza attı.

Dk.15: Kocaelispor'un yeni transferlerinden Tarkan Serbest rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlandı oyuna devam edemedi. Tarkan'ın yerine Mesut Can dahil oldu.

Dk.30: Kocaelispor sağdan Barış'la atak geliştirdi. Bu futbolcunun ortasında top rakip savunmanın elinden döndü ve Kocaelispor penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu Oğulcan kullandı ancak kaleci gole vermedi.

Dk.52: İkinci yarının ilk tehlikeli atağı Romanya takımından geldi. Soldan gelişen atakta Marrone yakın mesafeden kaleyi yokladı, kaleci Harun müthiş bir kurtarışa imza attı.

Maçın 70. dakikasında hızlı gelişen Şelimbar atağında Vitali kaleci ile karşı karşıya kaldı ve Harun'un solundan topu ağlara gönderdi.

Bitirme 5 dakika kala Fatih Bektaş sol kanattan ceza sahasına sokuldu ve kaleci Marian'la karşı karşıya kaldı. Fatih'in vuruşunda Marian topun hakimi oldu.

MAÇ SONA ERDİ

İŞTE KOCAELİSPOR'UN İLK 11'İ

Kocaelispor ilk hazırlık maçında berabere kaldı - Resim : 1

HAKEMLER

Onur Bingöl - Ankara

Buğra Can Semercioğlu

Şükrü Mert

Mustafa Ünver 4. hakem

Kocaelispor ilk hazırlık maçında berabere kaldı - Resim : 2

Kocaelispor ilk hazırlık maçında berabere kaldı - Resim : 3

Kocaelispor ilk hazırlık maçında berabere kaldı - Resim : 4

Kocaelispor ilk hazırlık maçında berabere kaldı - Resim : 5

Kocaelispor ilk hazırlık maçında berabere kaldı - Resim : 6