Vasat futbol iyi sonuç: "0-2"

Trendyol 1.Lig'in 20. haftasında Kocaelispor, İzmir'de Altay'a konuk oldu. Yeşil siyahlılar zorlandığı karşılaşmada Tanque ve Kouakou'nun golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Vasat futbol iyi sonuç: "0-2"

Trendyol 1. Lig'de üst ve alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Kocaelispor İzmir'de Altay'a konuk oldu. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndaki karşılaşmada Kocaelispor zorlansa da kazanmayı bildi ve aldığı bu galibiyetle puanını 39'a yükseltmeyi başarırken; ev sahibi takım Altay ise 11 puanla 17. sırada yer aldı.

KOUAKOU İLK KEZ

İlk yarıda pozisyonlara girmesine rağmen zorlanan, strese giren Kocaelispor'un imdadına 77'de Tanque yetişti ve Brezilyalı oyuncu takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Altay'ın beraberlik girişimlerinin olduğu 90+5. dakikada serbest vuruş kazanıldı. Ceyhun kullandığı serbest vuruş kornere gitti. Kullanılan köşe vuruşu sonrasında pozisyon Kocaelispor atağına dönüştü ve Amaral'ın pasında oyuna sonradan giren Kouakou topu filelere yollarken; İsveçli ayrıca Kocaelispor formasıyla da ilk golünü atmış oldu. Sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Körfez ekibi 21. haftada evinde Adanaspor'u ağırlayacak.

MAÇ SONU GÜZEL ANLAR

Altay - Kocaelispor maçının ardından güzel görüntüler de yaşandı. Altay taraftarları Kocaelispor takımını yanına çağırdı ve şampiyon tezahüratlarında bulunarak, tebrik ederken; Kocaelispor tribünleri de Altay takımına "Büyük Altay" tezahüratların da bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ