Kocaelispor İzmitli orta saha oyuncusuna çok yakın!

Dış transfer çalışmalarını hızlandıran Kocaelispor İzmitli orta saha oyuncusu Furkan Özyapı ile temasını sıklaştırdı. Tarafların ilk görüşmesinde çıkan sonuç hayli olumlu.

Kocaelispor İzmitli orta saha oyuncusuna çok yakın!

ÇOK YETENEKLİ BİR FUTBOLCU

Sağ bek Ahmet Oğuz ve orta saha oyuncusu Pedrinho'yu resmi olarak duyuran Kocaelispor, İzmitli başarılı orta saha oyuncusu Furkan Özyapı ile görüşmelerini sıklaştırdı. Son derece yetenekli bir futbolcu olan Furkan geçtiğimiz yıl İnegölspor formasıyla 32 maça çıktı ve 8 gol attı. 6 ve 8 numara pozisyonlarında rahatlıkla oynayabilen Furkan geçtiğimiz sezonun son maçında Etimesgut Belediyespor'a attığı golün ardından Belediye Derincespor'un ligde kalmasını sağlayan futbolcu oldu.

BİR KEZ DAHA MASAYA OTURACAKLAR

1 Lig'den 3 takımın ısrarla istediği Furkan için öncelik Kocaelispor olacak. Taraflar bir kez daha masaya oturacak yapılacak olan görüşmenin ardından karar netleşecek. İlk yapılan görüşme iki taraf için de olumlu geçmişti. İkinci görüşmenin cuma ya da cumartesi günü olması bekleniyor. Kocaelispor'un yetenekli orta saha oyuncusu ile ilgili transferi gerçekleştirmeye hayli yakın olduğu düşünülüyor. 1999 doğumlu Furkan için Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın da olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Kocaelispor İzmitli orta saha oyuncusuna çok yakın! - Resim : 1

Kaynak: Erdem Övüç