Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor kongresi başladı!

Kocaelispor olağanüstü kongresi saat 11.45 itibari ile başladı. Başkanvekili Recep Durul’un tek aday olduğu kongre Nokta TV ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor

Kocaelispor olağanüstü kongresi saat

Kocaelispor’da Engin Koyun’un başkanlıktan istifası sonrası vekaleten Kocaelispor Başkanlığı’na gelen Recep Durul, olağanüstü kongre kararı almıştı. Bugün gerçekleştiren kongrede Recep Durul tek aday oldu. Saat 11.00’da Recep Topaloğlu Spor Salonunda başlayan kongreye İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MHP İl Başkanı Murad Nuri Demirbaş, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, Kocaelispor eski başkanları ve yöneticileri katıldı.

NOKTA TV’DEN CANLI

Kongrenin divan başkanlığını Sinan Üner üstlenirken divan katipliklerini ise Kemal Şeker ve Şenol Çalım gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konreye Nokta TV ekranlarından Nokta Medya Spor Müdürü Erdem Övüç’ün sunumu ile canlı olarak yayınlanıyor.

 

Kongre üyelerinden zor sorular! “Körfez FK’yı yönetir gibi yönetiyorsunuz”