Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor kongresinde ortalık karıştı!

Kocaelispor olağanüstü kongresinde yönetim kurulunun ibra edilmesi maddesinde kongre karıştı.

Kocaelispor olağanüstü kongresinde yönetim

Kocaelispor’da Engin Koyun’un başkanlıktan istifası sonrası vekaleten Kocaelispor Başkanlığı’na gelen Recep Durul, olağanüstü kongre kararı almıştı. Bugün gerçekleştiren kongrede Recep Durul tek aday oldu. Kongrenin divan başkanlığını Sinan Üner üstlenirken divan katipliklerini ise Kemal Şeker ve Şenol Çalım gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede gündem maddelerinin oylanması sonrası konuşma yapmak isteyen üyelere söz hakkı verildi.

KONGRE GERİLDİ

Üyelerin mevcut yönetime ve başkan adayı Recep Durul’a yönelik eleştirilerinin ardından 9-10-11 ve 12’inci gündem maddelerinin oylamasına geçildi. 2023 yılı Mali Raporu, Denetim Kurulu Raporu, Disiplin Kurulu ve Sicil Kurulu raporlarının ibra edilmesi maddesinde gerginlik yaşandı. İbra maddelerine red oyu kullanan taraftarlar çoğunlukta olduklarını iddia etmesine rağmen Divan Başkanı Sinan Üner, maddeleri oy çokluğu ile geçirdi. Duruma isyan eden taraftarlar oylamanın sandıkta yapılmasını istedi. Tüm çabalara rağmen Divan Başkanı Üner, maddeleri oy çokluğu ile geçirdi. Duruma tepki gösteren taraftarlar raporları yırtarak divana doğru fırlattı.

“BANA KİMSE KÜFÜR EDEMEZ”

Tansiyonun yükselmesi ile birlikte Kocaelispor eski yöneticisi İlker Uzel ve eski Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, divana tepki gösterdi. Tüm çabalara rağmen kongreye devam etmek isteyen Divan Başkanına taraftarlar izin vermedi. Tansiyonun yüksek olduğu kongrede ‘Divan istifa’ sloganlarının yanı sıra küfürlü tezahüratlar yapıldı.Küfürlü tezahürata tepki gösteren Divan Başkanı Sinan Üner, “Bana kimse küfür edemez haddinizi bilin. Soysuz” ifadelerini kullandı.