Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor, liderlik için sahaya çıkacak!

Kocaelispor’da İstanbulspor maçının hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor. Yeşil siyahlılarda Markao’dan başka eksik futbolcu bulunmuyor.

Kocaelispor’da İstanbulspor maçının hazırlıkları

HAKEM SAMSUN’DAN

Son maçında Şanlıurfaspor ile 0-0 berabere kalan Kocaelispor pazar günü deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi ise Samsun Bölgesi Üst Klasman Hakemi Erdem Mertoğlu yönetecek.

HAŞİM ARDA TAKIMDAN AYRI

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezdinde yapılan antrenman ısınma koşusu ve ısınma hareketleri ile başladı. Kaburgasından operasyon geçiren Markao dışında eksiği olmayan yeşil siyahlılarda 5’e 2 top kapma çalışması, dar alan, şut ve yarım sahada yapılan çift kale maçta antrenman sona erdi. İyileşme sürecinde olan Haşim Arda takımdan ayrı koşu yaptı.

CUMARTESİ KAMPA GİRİYORLAR

Öte yandan Kocaelispor’un İstanbulspor maçının programı da belli oldu. Yapılan açıklamada “Takımımız, 5 Ekim Cumartesi günü saat 21.00’de Körfez Brunga Tesisleri’nden Doubletree By Hilton İstanbul Avcılar Otel’ine hareket edecek. Takımımız, müsabakanın ardından şehre geri dönüş yapacaktır.” İfadelerine yer verildi.