Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor mağlubiyetle başladı! “0-2”

Kentimizin temsilcisi Kocaelispor, Manisa Futbol Kulübü ile Kocaeli Stadı’nda karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlılar mücadeleyi 2-0 kaybetti.

Kentimizin temsilcisi Kocaelispor, Manisa

Maçı ‘canlı anlatım’ olarak buradan takip edebilirsiniz…

Maç başladı.

Dk. 4: Manisa ekibinde uzun gönderilen top Mehmet Yılmaz’ı aştı ve top Kerim Frei’ye geldi. Kerim topu kurtardı, kaleye gönderdi, Harun topu kontrol etti. Ancak pozisyonda ofsayt bayrağı daha sonradan kalktı.

Dk. 14: Manisa ekibi sağ kanattan etkili gelmek istedi, yapılan ortada Yalçın’ı aşan topun olduğu yere ters kademe yaparak giren Candeias göğsü ile topu Harun’a bıraktı ve alkış aldı.

Dk. 16: Manisa soldan geldi. Ceza sahasına gönderilen topu Kerim Frei’den önce Yalçın araya girerek kornere gönderdi.

DETAY… Maç iki takım adına da tempolu başladı. Özellikle pasların şiddeti ve kalitesi üst düzeyde.

Bu dakikalarda oyunun hakimi Kocaelispor… Bol pas yaparak geçişler yapıyor. 18. dakikada Candeias iki kez sağdan topu ortaladı, iki top da rakip savunmadan döndü.

Dk. 20: Kocaelispor gole yaklaştı. Candeias sağdan trivela ortası yaptı, top Cem’e gelmek üzereyken Manisa savunması son anda araya girdi ve topu kornere gönderdi.

Dk. 22: Kocaelispor köşe vuruşunu yerden kullandı. Atila kendisine atılan topu yaklaşık 35 metreden kaleye gönderdi, top sağdan dışarıya çıktı.

Dk. 25: Oyun hayli hızlandı. Kocaelispor Candeias ile gol yaklaştı. Bu futbolcunun ortasında kaleci Alperen sağına uzandı ve topu son anda çıkardı. Manisa pozisyonun ardından ani atağa çıktı. Rakibini düşüren Yusuf Abdioğlu sarı kart gördü.

Dk. 32: Harun’dan iki nefis kurtarış geldi… Yine sağ kanadı kullanan Manisa ekibinde ceza sahası içine gönderilen topa Burak koştu ve top kaleye gönderdi. Harun kalesini zamanında terk etti ve sağına uzanarak gole izin vermedi. Devam eden pozisyonda Burak yakın mesafeden kafayı vurdu, Harun bu topu da kurtarmasını bildi.

Dk: 35: Candeias kendi sahasından aldığı topu yaklaşık 50 metre sürdü ve Cem’e şık bir pas verdi. Ceza sahası ön çizgisi üzerinde topla buluşan Cem’in şutunda top Alperen’de kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısına en az 3 dakika ilave edildi.

Dk. 45+3: İnanılmaz bir tempoda geçen maçta ilk yarının son anlarında Candeias Kocaelispor adına tehlikeyi yaratan isimdi. Bu futbolcunun şutunda top savunmadan döndü ve ilk yarı sona erdi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI…

Kocaelispor’da ikinci yarıya Mesut Can’ın yerine yeni transfer Reis Amaral girdi.

Dk. 51: Kocaelispor hızlı atak yakaladı. Amaral, Atabey’e attığı pasın iadesini aldı ve yay yakınlarından kaleye şut çekti, savunmanın elinden dönen top sonunda Kocaelispor tehlikeli yerden serbest vuruş kazandı. Atila’nın şutunda top barajdan döndü.

Dk. 55: Candeias’ın pasında Fofana topu sağ kanattan ortaladı. Atabey’in kafa vuruşunda top üstten dışarıya çıktı.

Dk. 58: Manisa soldan atak geliştirdi. Ceza sahasına gönderilen topta Atila kademeye girdi ve topu son anda kornere gönderdi.

Dk. 64: Manisa FK 1-0 öne geçti. Savunmada yapılan hatanın ardından kısa düşen topu alan Manisa ekibinde Lima’nın şutunda top sağdan filelerle buluştu.

Dk.71 Kocaelispor gole çok yaklaştı. Savunma arkasına gönderilen topa Kouakou hareketlendi. Kaleciyle karşı karşıya kalan futbolcunun vuruşu istediği gibi olmadı. Alperen sağına uzanarak topun hakimi oldu.

Dk. 85: Kocaelispor sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Yapılan ortada Yalçın’dan seken topu Fofana uzandı ancak top önünden geçip dışarıya çıktı.

Dk. 90+7: Manisa ekibi 2. golü buldu. Sandro Lima sol ayağı ile kaleye şut çekti top soldan ağlarla buluştu.

MAÇ SONA ERDİ…

****

KADROMUZ: Kocaelispor, Manisa FK karşısında Pendikspor maçının 11’i ile sahadaki yerini aldı. Yeşil siyahlılar kalede Harun, savunmada Mehmet Yılmaz, Atila, Yalçın ve Yusuf Abdioğlu, önlerinde Fofana, Mesut Can ve Yusuf Cihat, ön alanda da Cem, Candeias ve Atabey 11’i ile sahaya dizildi.

İLGİ FAZLA YOK: Taraftar maça yeteri kadar ilgi göstermedi. Maç öncesinde 5-6 bin taraftar tribündeki yerini aldı. Kocaelispor taraftarı maç öncesi yazılımdan kaynaklı sıkıntılar yaşadı ve kapılarda yığılmalar meydana geldi.

COŞKU ÇOK YÜKSEK: Kocaelispor taraftarı özellikle UEFA tribünlerini doldurdu ve “Onurluyuz Gururluyuz Kocaelisporluyuz” tezahüratı yapıyor. Tribünlerde fazla sayıda taraftar olmamasına rağmen büyük bir coşku hakim… Seremoni için takımlar bekleniyor.

SİYASİLER İLGİ GÖSTERDİ: Siyasiler maça hayli ilgi gösterdi. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş da maçı izlemek üzere Kocaeli Stadı’na geldi. 

****

KOCAELİSPOR – MANİSA FUTBOL KULÜBÜ 
HAKEMLER: Ömer Faruk Turtay, Sezgin Çınar, Kemal Mavi

KOCAELİSPOR

1  HARUN TEKİN
32 MEHMET YILMAZ
19 ATİLA TURAN
5  YALÇIN KILINÇ
55 YUSUF ABDİOĞLU
24 İBRAHİMA FOFANA
8  YUSUF CİHAT ÇELİK
45 MESUT CAN TUNALI
7  CEM EKİNCİ
10  DANIEL CANDEIAS
9  ATABEY ÇİÇEK

YEDEKLER

35  GÖKHAN DEĞİRMENCİ
2    ALİHAN KUBALAS
3    ONUR ATASAYAR
11  ONIL CHRISTIAN KOUAKOU
20  MERT ÇÖLGEÇEN
21  BEDİRHAN YILDIZ
40  YUSUF EMRE GÜLTEKİN
41  JOAO PEDRO REİS AMARAL
77  OĞUZ CEYLAN
99 OKAN EKEN

TEKNİK SORUMLU: ERTUĞRUL SAĞLAM

MANİSA FUTBOL KULÜBÜ

1   ALPEREN UYSAL
13 OĞUZHAN BERBER
45 AYBERK KARAPO
91 SANDRO LIMA
17 DANIEL GRAOVAC
6   KAAN KANAK
4   TUGAY KACAR
36 BURAK ALTIPARMAK
8   OĞUZ GÜRBULAK
21  DEMBA DIALLO
11  KERİM FREİ

 YEDEKLER

31 SAMET KARABATAK
66 DAVID DOMGJONAS
14 MAMADOU CISSOKHO
33 FURKAN MEHMET DOĞAN
26 BEDİRHAN ALTUNBAŞ
7   MARVIN LADJI GAKPA
60 BEKİR KARADENİZ
24  YUNUS EMRE DURSUN
10 BALLOU JEAN YVES TABLA
99  DOĞUKAN EMEKSİZ

TEKNİK SORUMLU: OSMAN ZEKİ KORKMAZ