Kocaelispor – Manisa FK maçının hakemi belli oldu

Kocaelispor pazar günü Manisa Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Mücadeleyi Ankara’dan Üst Klasman Hakemi Burak Pakkan yönetecek.

Kocaelispor – Manisa FK maçının hakemi belli oldu

GEÇEN HAFTA DÖRDÜNCÜ HAKEMDİ

4 maçta 9 puan toplayan Kocaelispor sezonun 5. maçında, 4 maçta 5 puan toplayan Manisa Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. Kocaeli Stadı’ndaki mücadele pazar günü saat 19.00’da başlayacak. MHK bu maça Ankara’dan Üst Klasman Hakemi Burak Pakkan’ı atadı. Pakkan son olarak Süper Lig’de oynanan ve 0-0 sona eren Eyüpspor – Trabzonspor maçının dördüncü hakemiydi. Pakkan iki hafta önce Iğdır’ın, Adanaspor’u 6-1 mağlup ettiği karşılaşmada düdük çaldı.

Kocaelispor – Manisa FK maçının hakemi belli oldu - Resim : 1

KOCAELİSPOR’UN 3, MANİSA’NIN 7. MAÇINA ÇIKIYOR

Pakkan daha önce 2 kez Kocaelispor maçına çıktı. Bu maçların ilkinde yeşil siyahlılar 2021-2022 sezonunda Eyüpspor ile 1-1 berabere kalırken, ikincisinde geçen sezonun son lig maçında 2-0 kaybedilen Sakaryaspor mücadelesinde düdük çaldı. Ankaralı hakem 6 kez Manisa temsilcisinin maçını yönetti. Siyah beyazlılar bu maçların 5’sini kazanırken, 1’inde mağlup oldu.

Kocaelispor – Manisa FK maçının hakemi belli oldu - Resim : 2

146. MAÇI

BAL ve Türkiye Kupası dahil toplam 145 maça çıkan Burak Pakkan, ortalama 5.6 sarı kart, 0.4 kırmızı kart gösterme ortalamalarına sahip. Pakkan’ın yönettiği 145 maçın 63’ünü ev sahibi, 42’sini de deplasman takımları kazanırken, 40 maç da berabere sona erdi. Burak Pakkan’ın eşi de kendisi gibi hakem. Ankara Bölgesi Klasman Hakemi olan Gamze Durmuş Pakkan, 10 Mayıs’ta oynanan Giresunspor – Ümraniyespor mücadelesinin dördüncü hakemiydi.

Kocaelispor – Manisa FK maçının hakemi belli oldu - Resim : 3

Kaynak: Erdem Övüç