Kocaelispor - Manisa Futbol Kulübü: 1-2 (Maç sonucu)

Kocaelispor 1. Lig'in 5. haftasında Manisa Futbol Kulübü'nü konuk edecek. Saat 19.00'da başlayacak olan mücadelenin canlı anlatımını sitemizden dakika dakika takip edebilirsiniz.

Kocaelispor - Manisa Futbol Kulübü: 1-2 (Maç sonucu)

MAÇ SONA ERDİ...

Dk. 73: Manisa öne geçti. Oktay’ın pasında Kaan topu kaleye gönderdi, top Mehmet’in eline çarptı ve Manisa penaltı kazandı. Topun başına geçen Oğuz sol köşeden topu ağlara gönderdi.

Dk: 57: Manisa beraberliği buldu. Kocaelispor, Pedrinho ile net gol kaçırdı, dönen topu Diallo aldı ve yaklaşık 70 metre sürdü. Pasında Ramirez sol ayağı ile kaleye şut çekti. Harun soluna uzansa da direğe çarpan top ağlarla buluştu.

Dk. 51: Markao’nun pasında Oğulcan topla buluştu. Bu futbolcunun şutunda Alperen soluna uzanarak topu kurtardı.

Dk. 47: Kocaelispor’da Pedrinho kullandı. Mendes, kontra ataya çıkmak isteyen Fofana’yı durdurdu ve son çizgiden topu çevirdi. Markao topu önünde bulu ve topu vuruşunu denedi, Alperen topun hakimi oldu.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İLK YARI SONA ERDİ

Dk. 45+5:Kocaelispor’un aradığı golü geldi. Oğulcan’ın pasında Markao, Mendes’e şık bir pas verdi. Mendes’in çevirdiği top Alperen’den döndü, boşta kalan topu Pedrinho ağlara gönderdi.

Dk. 44: Manisa çok net bir gol kaçırdı. Ahmet Oğuz topu kaptırdı ve Osuji sol çaprazdan topu kaleye gönderdi, Efe Taylan bu topa uzanamadı.

Dk. 41: Kocaelispor inanılmaz bir gol kaçırdı. Oğulcan’ın şık pasında Mendes kaleci Alperen ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda Alperen topu ayakları ile çıkardı.

Dk.28 ile 31 arasında inanılmaz anlar yaşandı. 28’de Manisa’da Osuji bir anda Harun’u karşısında gördü, iki Kocaelisporlu arasından son vuruşu yapamadı. 1 dakika sonra Mendes’in pasında Yunus Emre Gedik son çizgiden topu çevirdi. Genç stoper Bartu topu kontrol etti, araya giren Oğulcan, Bartu’nun müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Burak Pakkan pozisyonu devam ettirdi. Mendes topu aldı ve çaprazdan topu kaleye gönderdi. Alperen’in bacaklarının ardından geçen top direkten döndü. Ardından VAR hakemi çağırdı. VAR’da pozisyonu inceleyen Pakkan penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanan Mendes topu üstten dışarıya gönderdi.

Dk. 18: Manisa da sahada 10 kişi kaldı. Orta saha mücadelesinde Cissokho, Pedrinho’nun kafasına tekme atınca direkt kırmızı kart gördü.

Dk. 2: Kocaelispor sahada 10 kişi kaldı. Hızlı gelişen Manisa atağında Appindangoye , Efe’yi düşürdü. Hakem Burak Pakkan gollük pozisyonda rakibini düşürdüğü gerekçesi ile Appindangoye’ye direkt kırmızı kartını çıkardı.

KARŞILAŞMA BAŞLADI...

Kocaelispor - Manisa Futbol Kulübü: 1-2 (Maç sonucu) - Resim : 1 Kocaelispor - Manisa Futbol Kulübü: 1-2 (Maç sonucu) - Resim : 2 Kocaelispor - Manisa Futbol Kulübü: 1-2 (Maç sonucu) - Resim : 3

Kocaelispor - Manisa Futbol Kulübü: 1-2 (Maç sonucu) - Resim : 4 Kocaelispor - Manisa Futbol Kulübü: 1-2 (Maç sonucu) - Resim : 5 Kocaelispor - Manisa Futbol Kulübü: 1-2 (Maç sonucu) - Resim : 6

KOCAELİSPOR - MANİSA FK

STAT: KOCAELİ

HAKEMLER: BURAK PAKKAN, EGEMEN SAVRAN, AZAD İLHAN

KOCAELİSPOR İLK 11

1.HARUN TEKİN

4. JOSIP VUKOVIC

5. AARON CHRISTOPHER BILLY ONDELE APPINDANGOYE

6. PEDRO FILIPE BARBOSA MOREIRA

10. MARCOS VINICIUS DO AMARAL ALVES

17. OĞULCAN ÇAĞLAYAN

19. YUNUS EMRE GEDİK

20. RYAN ISAAC MENDES

22. AHMET OĞUZ

70. BARIŞ ALICI

88. CANER OSMANPAŞA

Yedekler

91. AHMET HASAN GÖCEN

7. GIORGI BERIDZE

8. YUSUF CİHAT ÇELİK

9. AHMET SAĞAT

11. MIJO CAKTAS

15. TARKAN SERBEST

18. FURKAN GEDİK

32. MEHMET YILMAZ

41. ONUR ÖZTONGA

45. MESUT CAN TUNALI

MANİSA FK

İlk 11

1. MUHAMMED ALPEREN UYSAL

41. OKTAY GÜRDAL

50. BARTU GÖÇMEN

3. PHILIP GAMELI AWUKU

26. KAAN KANAK

70. EFE TAYLAN ALTUNKARA

8. OĞUZ GÜRBULAK

25. MAMADOU CISSOKHO

10. DANIEL RAMIREZ FERNANDEZ

7. MORYKE FOFANA

11. BEDE AMARACHI OSUJI

Yedekler

35. EREN KARATAŞ

29. BİRKAN YILMAZ

54. MUHAMMET ENSAR AKGÜN

19. UMUT ERDEM

53. KADİR KAAN YURDAKUL

5. KEREM ARIK

18. KAZIM CAN KAHYA

21. DEMBA DIALLO

23. MUHAMMED ENES KİPRİT

20. WRIEDT KWASI OKYERE

Kaynak: Ali Köksal