Kocaelispor taraftarı Çorum maçını ücretsiz izleyecek!

Kocaelispor yarın (Pazar) Çorum Futbol Kulübü ile çok zorlu bir maça çıkacak. Kocaelispor taraftarı Çorum maçını ücretsiz izleyebilecek.

Kocaelispor taraftarı Çorum maçını ücretsiz izleyecek!

Kocaelispor yarın (Pazar) Çorum Futbol Kulübü ile çok zorlu bir maça çıkacak. Maç saat 13.30'da başlayacak. Kocaelispor taraftarı da her zaman olduğu gibi deplasmandaki yerini alacak. Mücadele için yeşil siyahlı taraftarlara 220 bilet ayrıldı ve bu biletleri yönetim kurulu toplu bir şekilde satın aldı. Kulüp, biletleri ücretsiz olarak taraflara dağıtacak. Konu ile ilgili bilgilendirme açıklaması yapıldı. İşte o açıklama...

KULÜBE ULAŞILACAK

Çorum FK ile oynayacağımız müsabaka için 220 adet bilet yönetim kurulumuz tarafından satın alınmış olup, müsabakaya katılım sağlamak isteyen taraftarlarımıza biletler ücretsiz olarak tahsis edilecektir.

Bu haktan yararlanmak isteyen Kocaelispor Passolig kart sahibi taraftarlarımızın +90 545 168 41 58 Whatsapp hattından veya [email protected] mail adresi ile iletişime geçerek ad, soyad ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numaraları ile müracaat etmeleri rica olunur.

Müracaat eden taraftarlarımızın bilet temini en geç 20.00’a kadar gerçekleşmiş olacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ