Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor taraftarı Yıldız Tilbe ya da Emircan İğrek’i istiyor

Kocaelisporlu taraftarlar, 5 Ağustos 2023 Cumartesi günü Kocaelispor ile Pendikspor arasında oynanacak hazırlık maçı öncesi Kocaeli Stadyumu’nda Yıldız Tilbe ya da Emircan İğrek’i sahnede görmek istiyor. Adı geçen Kıraç’a ise çok sıcak bakmıyor. İşte detaylar…

Kocaelisporlu taraftarlar, 5 Ağustos

Trendyol 1.Lig’e yükselen Kocaelispor, 5 Ağustos 2023 Cumartesi evinde Pendikspor maçı ile sezonu açacak. Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası’nda sürdüren Kocaelispor, seyircisi önünde çıkacağı hazırlık maçının eğlence içinde de geçmesini istiyor.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR ÜSTLENDİ

Kocaelispor ile Pendik arasında oynanacak karşılaşma öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bir organizasyon gerçekleştirilecek. Kocaeli Stadyumu’nda gerçekleştirilecek organizasyon tamamen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. Organizasyonda Kıraç’ın da sahne alabileceği belirtiliyor.

KOCAELİSPOR TARAFTARI KIRAÇ’A SICAK BAKMIYOR

Kocaelispor taraftarı ise Kıraç’ın yerine 5 Ağustos’ta Yıldız Tilbe’nin veya son zamanların fenomen şarkısı olan “Ali Cabbar” sahibi ve her konserine Kocaelispor forması ile çıkan Emir Can İğrek’in sahne almasını istiyor.

YÖNETİM TOPLANACAK

Öte yandan Kocaelispor bugün akşam saatlerinde Azerbaycan Süper Lig takımı Zira ile hazırlık maçı yapacak. Kocaelispor – Zira maçının ardından Kocaelispor yönetimi, Topuk Yaylası’nda konakladıkları otelde bir araya gelerek toplantı yapacak. Toplantıda transfer başta olmak üzere Cumartesi günü gerçekleşecek organizasyonda hangi sanatçının sahne alacağı da masaya yatırılacak.