Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor, Tuzlaspor’a şimdiden kilitlendi

Kocaelispor’da Tuzlaspor maçının hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor. Yeşil siyahlılarda eksik futbolcu bulunmazken, hedef İstanbul’dan 3 puanla dönüp zirve adayı olduğunu ortaya koymak.

Kocaelispor’da Tuzlaspor maçının hazırlıkları

BASİT FUTBOLCU KAYBI İSTENMİYOR
Erzurumspor ile 1-1 berabere kalan ve kritik 2 puan kaybeden Kocaelispor’da Tuzlaspor maçının hazırlıkları sürüyor. Bugün ve yarın çift antrenman yapacak olan takımda hasta futbolcular da iyileşirken, yeni bir salgına izin verilmemesi için özel önlemler de alındı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın bu konuda titiz davrandığı belirtilirken hiçbir futbolcunun bu şekilde kaybedilmemesi için mücadele ettiği de ifade edildi.

NET PAS, HIZLI OYUN
Körfez Brunga Tesisleri’nde yapılan antrenman ısınma koşusu, ısınma hareketleri, pas oyunu ve 5’e 2 top kapma çalışması ile başladı. Ardından saha içinde özellikle hücum varyasyonları üzerinde çalışmalar yapılırken, Sağlam’ın futbolculara net pas ve hızlı oyun talimatında bulunduğu görüldü. Zorlu geçecek olan Ekim ve Kasım aylarında herhangi büyük bir hatanın olmaması için çabalayan teknik ekip ve futbolcular Tuzla’dan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.