Kocaelispor U-16 takımından muhteşem zafer! Beşiktaş’ı…

Kocaelispor U-16 takımı Beşiktaş’ı hazırlık maçında konuk etti. Yeşil siyahlılar mücadeleyi 3-0 kazanırken harika bir futbol ve mücadele ortaya koydu.

Kocaelispor U-16 takımından muhteşem zafer! Beşiktaş’ı…

VİNSAN’DA OYNANDI

Kocaelispor alt yapı takımları yeni sezona hazırlanmaya devam ediyor. Yeşil siyahlıların 16 yaş grubu Vinsan’da Beşiktaş’ı konuk etti. Gençlerimiz Beşiktaş karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol ortaya koyarken karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Kocaelispor’da golleri penaltıdan Adem, Arda Baştan ve stoper Arda kaydetti.

GEÇEN SEZON DA MAĞLUP ETMİŞLERDİ

Mücadelenin ilk yarısı 2-0 sona erdi. Goller Adem ve Arda Baştan’dan geldi. İkinci yarıda da iyi bir futbol ortaya koyan gençler kullanılan köşe vuruşu sonrası stoper Arda’nın kafa golü ile farkı 3’e çıkardı. Kalan sürede başka gol olmadı ve geçen sezon Türkiye şampiyonu olan, sezon içindeki tek yenilgisini Kocaelispor’dan alan Beşiktaş, İzmit’teki hazırlık maçında da Kocaelispor’a boyun eğdi. Yeşil siyahlılar sezon öncesi adeta gövde gösterisi yaptı.

Kocaelispor U-16 takımından muhteşem zafer! Beşiktaş’ı… - Resim : 1 Kocaelispor U-16 takımından muhteşem zafer! Beşiktaş’ı… - Resim : 2 Kocaelispor U-16 takımından muhteşem zafer! Beşiktaş’ı… - Resim : 3 Kocaelispor U-16 takımından muhteşem zafer! Beşiktaş’ı… - Resim : 4 Kocaelispor U-16 takımından muhteşem zafer! Beşiktaş’ı… - Resim : 5 Kocaelispor U-16 takımından muhteşem zafer! Beşiktaş’ı… - Resim : 6

Kaynak: Erdem Övüç