Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor U-17 müthiş gidiyor! “2-3”

Kocaelispor U-17 takımı, kadrosunda tam 8 milli futbolcu bulunduran Altınordu’yu deplasmanda 3-2 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Kocaelispor U-17 takımı, kadrosunda

MAÇIN İLK DAKİKASINDA GERİYE DÜŞTÜ

Murat Tiraki’nin çalıştırdığı Kocaelispor U-17 takımı harika gidişini sürdürüyor. Sezonun beşinci maçında Altınordu ile deplasmanda karşılaşan yeşil siyahlılar mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. Maçın henüz ilk dakikasında Kırgız futbolcu Nursultan’ın golü ile geriye düşen ekibimiz geri dönmesini bildi ve 32’de Bora Alp Yüksel, 40’ta Berke Bağı, 42’de ise Arda Özkan’ın golleri ile skoru bir anda 3-1’e getirdi. İlk yarının son anlarında Altınordu adına İbrahim devrenin skorunu 2-3 olarak belirledi.

SIRADAKİ RAKİP SULTANBEYLİ

İkinci yarıda iki takım da pozisyon bulmakta güçlük çekerken skoru korumasını bilen Kocaelispor U-17 takımı 8 milli futbolcusu bulunan Altınordu’yu deplasmanda 3-2 mağlup etti. Böylece gençlerimiz 5 maç sonunda puanını 13’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Kocaelispor, Elit B Ligi’nin 6. maçında yarın (Çarşamba) Sultanbeyli’yi konuk edecek. Vinsan Suni Çim Stadı’ndaki maç saat 15.00’te başlayacak. Karşılaşmada Sinan Kılıç düdük çalacak. Yardımcıları Emirhan Yiğit ve Faruk Yavaş olacak.

DİĞER SKORLAR

5. haftanın diğer maçlarında Giresunspor deplasmanda Batman Petrolspor’u 3-0, Karagümrük de Sarıyer’i 4-3 mağlup etti. Kayserispor – Boluspor, Bucaspor – Ümraniyespor ve Altay – Sakaryaspor maçları 1-1 sona erdi. Bu hafta sahasında kazanan tek takım Kasımpaşa’ydı. İstanbul ekibi Çaykur Rize karşında 2-0 ile 3 puana uzandı.