Kocaelispor U-17’ye çok yazık oldu! “2-2”

Kocaelispor U-17 takımı, Elit B Ligi ikinci hafta maçında Sakaryaspor ile 89. dakikada yediği golle 2-2 berabere kaldı.

Kocaelispor U-17’ye çok yazık oldu! “2-2”

İLK YARI DOMİNE ETTİLER

Vinsan Tesisleri’nde oynanan maçın ilk yarısında Kocaelispor oyunun mutlak hakimiydi. Üst üste net pozisyonlardan yararlanamayan gençler fileleri bir türlü havalandıramadı. Tüm hatları ile yüklenen Kocaelispor basit bir golle geriye düşse de ilk yarının sonlarında Boral Alp attığı golle beraberliği getirdi.

ELİMİZDEN KAÇIRDIK

İkinci yarıda ilk yarıdaki gibi baskın olmasa da topun hakimi olan ekibimiz yine Bora ile 82. dakikada 2-1 öne geçti. Skoru koruması beklenen Kocaelispor 89’da inanılmaz bir bireysel hata nedeni ile kalesinde bir gol daha gördü ve skor 2-2’ye geldi. Kalan dar zamanda başka gol olmayınca Murat Tiryaki’nin öğrencileri Sakaryaspor’u elinden kaçırdı.

HAFTAYA RAKİP BOLU

İlk maçında Kayseri’yi deplasmanda 3-1 mağlup eden Kocaelispor böylece puanını 4’e çıkardı. Boluspor ve Bucaspor bu haftaki maçlarını kazandı ve grupta 6’şar puanla ilk 2 sırada yer aldı. Kocaelispor ise 4 puanla üçüncü sırada haftayı tamamladı. 18 takımlı grupta Kocaelispor’un dördüncü rakibi 2’de 2 yapan Boluspor olacak. Bolu Karaçayır Çim Sahadaki maç 31 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak.

Kaynak: Ali Köksal