Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor U-19, Ege’nin golü ile kazandı! “0-1”

Kocaelispor U-19 takımı sezonun ilk maçında deplasmanda Bursa Nilüferspor’u Ege’nin 88. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti ve sezonu 3 puanla açtı.

Kocaelispor U-19 takımı sezonun

İNEGÖL GELECEK

Adem Aydemir’in çalıştırdığı Kocaelispor U-19 takımı ilk maçında kazanmasını bildi. Bölgesel Gelişim Ligi’nin ilk karşılaşmasında Kocaelispor’un rakibi Bursa’dan Nilüfer Futbol Spor Kulübü’ydü. Zaman zaman sert geçen maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda da karşılıklı ataklar vardı ve maçın 88. dakikasında Ege Bilim yaptığı pres sonrası rakip kaleciyi hataya zorladı. Ege kaptığı topu ağlara gönderdi ve takımına 3 puanı kazandıran isim oldu. Temsilcimiz ikinci maçında bir diğer Bursa takımı İnegölspor’u konuk edecek. Cumartesi günkü maç saat 12.00’de başlayacak.

ADEM AYDEMİR: RAKİBİMİZ SERTLİKLE YIPRATMAK İSTEDİ

Kocaelispor U-19 Teknik Sorumlusu Adem Aydemir Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Rakibimiz fiziksel olarak güçlü bir takımdı ve sert oynadılar. Yolcu ve Fatih sakatlandı ve oyundan çıktı. Top genel olarak bizdeydi ancak sonuçlandırmada sorunlar yaşadık. Maçın son bölümlerinde topu oyuna sokamadılar. Ege kaleciye baskıyı yaptı ve kaptığı topu ağlara gönderdi. Oyun olarak iyiydik ama sertlikle yıpratılmaya çalışıldık. Rakibimiz uzun toplarla savunmamızı aşmaya çalıştı ama havadan da yerden de ataklara engel olduk. Sezona 3 puanla başlamak moral verdi. Tüm takımı üstün mücadelelerinden ötürü yürekten kutluyorum” diye konuştu.