Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor ve Belediye Derincespor U-19 ZİRVEDE!

Kocaelispor ve Belediye Derincespor U-19 takımları ikinci maçlarını da kazandı ve zirveyi paylaştı.

Kocaelispor ve Belediye Derincespor

17’LERE YAZIK OLDU

Kocaelispor akademi takımları cumartesi mesaisinde iyi bir görüntü çizgi. U-19 takımı İnegölspor karşısında sahadan 4-0’lık skorla galip ayrıldı. Liderliğini elinde bulunduran 17’ler ise Bucaspor ile 0-0 berabere kaldı. Kocaelispor U-19’a galibiyeti getiren golleri 44’te Bünyamin, 65’te Fatih, 70’te Ege ve 86’da Aras attı. 17’ler ise şanssız bir maç geçirdi. İkinci yarıda iki top direkte patlayan, 2 kez karşı karşıya pozisyondan yararlanamayan ve maçın mutlak hakimi olan yeşil siyahlı gençler evinde 2 puan bıraktı.

HAFTAYA RAKİPLER

Belediye Derincespor U-19 takımı da İnegöl Kafkas’ı deplasmanda ikinci yarıda Kerem ve Ensar’ın golleri ile 2-0 devirmesini bilerek Kocaelispor gibi 2’de 2 yaptı. Kocaelispor U-19 takımı önümüzdeki hafta deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile Belediye Derincespor ise evinde 2 maçta puanı bulunmayan Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak.

DERİNCE U-17 SON DAKİKADA YEDİ, DERİNCE U-14 ALKIŞLANDI

Belediye Derincespor U-17 takımı Balıkesir deplasmanından 3-2’lik yenilgi ile döndü. Bu maçta henüz ilk dakikada geriye düşen Derince, 2-1 öne geçse de son bölümlerde yediği gollerle maçı 3-2 kaybetmekten kurtulamadı. Mücadelede sert bir darbe alan Yağız Ali Karadağ’ın ayağında kırık tespit edildiği öğrenildi. Öte yandan Belediye Derincespor U-14 takımı ise Fenerbahçe’ye 2-0 yenilse de mücadelesi ile takdir topladı.