Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor yargıya gidiyor!

Kocaelispor ile Manisa Futbol Kulübü arasında oynanan maçında 63 koltuğun kullanılamaz hale gelmesinin ardından kulüp konuyu yargıya taşıma kararı aldı.

Kocaelispor ile Manisa Futbol

FATURA 200 BİN
Sezonun ilk haftasında Kocaelispor ile Manisa Futbol Kulübü arasındaki maçta 63 koltuğun kullanılamaz hale gelmesinin ardından kulüp konuyu yargıya taşıyor. Maraton üst tribününde 50, UEFA’da da 13 koltuk ile birlikte cam ve kapıların hasar görmesi sonrası ilk hafta itibari ile kulübe 200 bin liralık bir fatura çıktı. 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK
Yaşanan bu durum üzerine Kocaelispor Kulübü sert tedbirler almaya karar verdi ve konuyu yargıya taşıyacağı öğrenildi. Yeşil siyahlı kulüp bugün (Salı) resmi olarak koltuklarda oturanların kimlik bilgilerini “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” kapsamında emniyetten talep edecek. Emniyet de Passolig’den kimlik bilgilerini isteyecek ve ardından kırılan koltuk sahiplerine karşı suç duyurusunda bulunulacak. 

SEYİRDEN MEN EDİLECEKLER
Kırılan koltuk sahiplerinin bilgileri “Yüz Tanıma Sisteminden” de kulübe gelecek. Kocaelispor Kulübü ayrıca 6222 sayılı kanundan seyirden men ve de icra takibi yapılması için kişiler hakkında çalışma başlatacak. Öte yandan kırılan koltuk tutarı, koltukları kıran kişilerden tahsil edilecek ve vekalet ücreti de Kocaelispor Kulübü Avukatı Yunus Emre Doğan tarafından kulübe bağış yapılacak.