Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor yoğun bakımlık “1-2”

Kocaelispor sezonun 26. haftasında ateş hattındaki Tuzlaspor’u konuk etti. Mücadeleyi 2-1 kaybeden yeşil siyahlıların galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Tribünlerden Engin Koyun için istifa sesleri bir kez daha yankılandı. Stadı terk eden Engin Koyun’un istifa etmesi bekleniyor.

Kocaelispor sezonun 26.

İYİ BAŞLADIK

Kocaelispor evindeki maça hızlı başladı. Henüz ikinci dakikada Giorgi’nin ceza sahası dışından çektiği şutta kaleci Kurtuluş sağına uzandı ve topu son anda kornere gönderdi. 6’da Kocaelispor’da merkezde şık paslaşmalar sonrası topu Atila aldı ve Giorgi’yi kaçırdı. Giorgi’nin ortasında Kurtuluş soluna uzandı ve topu kontrol etti.

BİR TÜRLÜ OLMADI

9’da Kocaelispor mutlak bir gol kaçırdı. Savunma arkasına sarkan Amaral son çizgiden topu Barış’a çıkardı. Barış çok müsait durumda topu kaleci Kurtuluş’a nişanladı. Boşta kalan topta Davit kaleye gönderdi, bu top da üstten dışarıya çıktı. 17’de Amaral’ın pasında Candeias kaleye şut çekti, Kurtuluş topun hakimi oldu. 18’de Amaral yine Candeias’a pas verdi, Candeias ceza sahası içine topu gönderdi, Tuzla savunması son anda araya girdi.

GERİYE DÜŞTÜK, YAKALADIK

28’de Atila’nın pasında Davit’in şutunda top savunmadan döndü, boşta kalan topa Giorgi’nin vuruşu etkili olmadı ve devreye 0-0’lık beraberlik ile girildi. 47’de Kocaelispor şok golle geriye düştü. Amaral’ın pasında top kısa düştü. Kaptırılan top sonrasında Bangoura, Harun’dan topu kurtardı ve topu ağlara gönderdi. “0-1” 60’ta Kocaelispor’un beraberlik golü geldi. Ceza sahası içinde toplu buluşan Amaral’ın şutunda top sağ köşeden ağlara gitti.”1-1”

İNANILIR GİBİ DEĞİL

72’deTuzlaspor’da kullanılan köşe vuruşunda top Atila’nın koluna çarptı. Hakem Feridun Daldaş VAR’a çağrıldı ve Tuzla ekibine penaltı verildi. Topun gerisine geçen Mamba Tuzlaspor’u 76’da 2-1 öne geçirdi. Golden sonra Engin Koyun stadı terk etti. 90+5: Kocaelispor’da Beridze yerdeki rakibine hareket yaptığı gerekçesi ile direkt kırmızı kart gördü. VAR’dan yapılan uyarı sonucu Beridze’nin kırmızı kartı iptal edildi, sarıya çevrildi, rakibine yumruk atan Davit direkt kırmızı kart gördü. Kalan sürede başka gol olmadı ve Kocaelispor, Tuzlaspor’a sahasında 2-1 yenilerek bir daha şok etti. Gözler bu dakikadan sonra Engin Koyun’a çevrildi. Yönetimin istifa kararı alıp almayacağı merak ediliyor.