Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’a bu hafta içi kimler geliyor?

Kocaelispor’da dış transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil siyahlıların bu hafta içinde en az 3 futbolcuyu takıma katması bekleniyor. İşte detaylar…

Kocaelispor’da dış transfer çalışmaları

ÖNCELİKLİ HEDEF DOUGLAS TANQUE

11 Ağustos’ta başlayacak olan yeni sezon öncesi Kocaelispor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil siyahlılar bu hafta içinde 3 futbolcuyu takıma kazandırmak istiyor. 9 numara pozisyonu için Douglas Tanque takıma kazandırılmaya çalışılıyor. Süper Lig ve 1. Lig’den de ilgi duyulan, geçtiğimiz sezon lig ve kupada 31 maçta toplam 17 gol atan futbolcu ile mali şartlarda anlaşılırsa Douglas Tanque bonservis bedelli olmadan transfer edilecek. Diğer adaylar Eze, Kayode ve Fransa 2. Ligi’nden bir santrfor.

BERİDZE GELECEK, AMA

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması ile 31 maçta 4 gol atan 2 de asist yapan Gürcü futbolcu Giorgi Beridze ile her konuda anlaşıldı. Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da gelecek futbolcuların durumuna göre Beridze’nin takımdan ayrılmasına onay vermesi bekleniyor.

GABONLU AARON APPİNDANGOYE VE YUSUF ABDİOĞLU

Yeşil siyahlı temsilcimizde savunma ortası için düşünülen isimlerin başında Samsunspor ile geçtiğimiz sezon 21 maça çıkan ve 2 de gol atan Yusuf Abdioğlu geliyor. Her konuda anlaşılan futbolcunun yeşil siyahlı kulübe imza atması bekleniyor. Yine Gabonlu Aaron Appindangoye ve yurt dışından yabancı bir sol stoper ile temaslar var. Yusuf an meselesi… Appindangoye olmazsa diğer futbolcuyla temas artacak. Sinan Osmanoğlu’nun da adı gündeme gelmiş vazgeçilmişti. Fatih Aksoy ile maliyetli olduğu için plasede duruyor.

ULVESTAD İÇİN HAREKETLİ GÜNLER

Herkesin merakla beklediği, yılan hikayesine dönen orta saha oyuncusu Fredrik Ulvestad… Geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla 28 maça çıkan, 1968 dakika sahada kalan, 1 gol atan, 3 de asist yapan, hem 6 hem de 8 numara pozisyonlarında oynayan Norveçli futbolcunun çocukları için Tuzla’da özel bir okul ile anlaşıldı. Ulvestad için bir sorun yok, futbolcu ile anlaşma tamam. Eşinin onay vermesiyle 1.83 boyundaki Ulvestad ile Kocaelispor’un yolları kesişecek.