Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’da Altay provaları sürüyor

Pazar günü oynanacak olan Altay maçının hazırlıklarına devam eden Kocaelispor’un bugünkü antrenmanını Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ziyaret etti.

Pazar günü oynanacak olan

REKTÖR CANTÜRK’TEN ZİYARET

Kocaelispor’da pazar günkü Altay maçının hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor. Brunga Tesisleri’nde yapılan çalışma öncesinde takımı ve teknik heyeti Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ziyaret edere yeşil siyahlılara şampiyonluk yolunda başarı dileğinde bulundu. Öte yandan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam antrenman öncesinde takım ile kısa bir toplantı yaparken rakibin konumunun kendilerini ilgilendirmediğini, 3 puan için ellerinden gelen mücadelenin verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

OĞUZ CEYLAN BU HAFTA DA YOK

Sabah 11.30’da yapılan çalışmada sağ ayak alt adalesinde ödemi bulunan Oğuz Ceylan yer almazken futbolcunun bu akşam 17.30’da MR’nın çekildiği ve futbolcunun ödeminin dağılmaya başladığı belirtildi. Ancak başarılı sol bekin Altay maçında da kadroda yer alması mümkün görülmediği belirtildi.  Isınma koşusu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, pas, koordinasyon, 5’e 2 top kapma çalışması ile devam etti, yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.