Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’da Kauakou ve Fatih Bektaş TAMAM!

Kocaelispor’un son iki transferi Christian Kauakou ile Fatih Bektaş için Kocaeli Stadı’nda imza töreni düzenlendi. İki futbolcu da Kocaelispor’da forma giyeceği için mutlu olduğunu belirtti. 

Kocaelispor’un son iki transferi

İsveç Süper Ligi takımlarından Sirius takımından transfer edilen santrfor Christian Kauakou ile Zonguldak Kömürspor’dan transfer edilen kanat forvet Fatih Bektaş için imza töreni düzenlendi. İki futbolcu da kendilerini Kocaelisporlu yapan sözleşmelere imza attı. Fatih ile 3+1, Kauakou ile de 2 yıllık anlaşma sağlandı.

ÖZLEMİŞİZ

İmza töreninde konuşan Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun şu ifadelere yer verdi: 2 yıl sonra yabancı transfer yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekten özlemişiz. Transfer çalışmalarımız yavaş ancak doğru ilerliyor. Transferlerin tamamı hocamız ve yönetimimizin ortaklaşa almış oldukları karar neticesinde gerçekleşti. En doğru isimleri kulübümüze kazandırmaya devam edeceğiz.

STADIMIZDA TANITACAĞIZ

Gerek iç gerekse de dış transferde emin adımlarla ilerliyoruz. Christian Kauakou dördüncü transfer oldu. Santrfor Atabey Çiçek, arkasından Ümraniyespor’dan sol bek Onur, kaleci Harun Tekin ile anlaştık. Son olarak Christian Kauakou ile anlaşıyoruz. Kulüpte resmi imza atıldı. Bundan sonraki futbolcularımızı kendi stadımızda tanıtacağız. 

GÖRÜŞMELER OLUMLUYDU

Kauakou, camiamız için önemli bir transfer oldu. Geçmişte oynadığı takımlardaki başarısı ile kendisini ispat etmiştir. Birçok kulüp de kendisi ile ilgileniyordu. Christian Kauakou bilinmeyebilir. Ancak yaptığımız görüşmeler çok olumluydu. Bu transferin bize şans olduğunu diyenler çoktu. 

ŞEHİRDE ÜZÜNTÜ BIRAKTIK

Son 15 gündür transfer komitemiz ve menajerlerimiz Christian Kauakou’nun sürecini hızlandırdı ve futbolcunun aramıza gelmesine vesile oldu. Geçmişte bu şehirde üzüntü bıraktık. O günde hatalarımızdan ders aldık. Takımın başında Ertuğrul Sağlam hocamız var. Süreci çok iyi yürütüyoruz. Zaman zaman arkadaşlarımızın çok geç saatlere kadar çalıştıklarına bizzat şahidim. 

BİZE İNANIN VE GÜVENİN

Taraftarımızın arzu ettiği en iyi transferleri kulübümüze kazandıracağız. Taraftarımızdan ricam biraz daha sabırlı olmalarıdır. Futbolda hatalar tabii ki var ancak bunu en az düzeyde yapmalıyız. Şeffaf, samimi, paylaşımcı, ortak akılla transferler yapılıyor. Bu konuda bize inanın ve güvenin. Bu dönem mutluluğa şahit olduk. Bu şehir mutluluğun ve başarının en güzelini hak ediyor, bunu sağlayacağız inşallah.

ŞEHİRDE GÜZEL BİR HAVA VAR

Basın mensuplarımız da iyi bir duruş sergiliyor. Çünkü hassas bir süreç. Sizler bize sürekli destek oldunuz ve her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu başarı şehrin tamamının başarısıdır. Şehirde güzel bir hava var. Her paydaşı ile kenetlenmiş, omuz omuza kol kola takımın etrafında birleşen bir Kocaeli var. Bu vesile ise Christian Kauakou’nun şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor, başarılar diliyorum. Christian Kauakou aramıza hoş geldi, büyük bir camiaya geldi. Atacağı gollerle birlikte ve karakteriyle Kauakou’nun örnek olacağına inanıyorum.

FATİH İKİNCİ BENHUR OLACAK

Geçen sezonun devre arasında Fatih’i almak istedik, nasip bugüneymiş. Kenar forvet oynuyor, Fenerbahçe alt yapısında yetişti ve artık aramızda. İkinci bir Benhur olacak, hatta Benhur’u da geçecek. Ona da hayırlı uğurlu olsun.