Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’da Mesut Can Tunalı’ya izin verildi

Kocaeilspor’a geride bıraktığımız sezon Belediye Derincespor’dan transfer edilen başarılı orta saha oyuncusu Mesut Can Tunalı, yeşil siyahlı kulüp tarafından izin verildi. Futbolcunun Menemen ekibine kiralanması gündemde. Kastamonu ve Düzce futbolcunun diğer taliplileri.

Kocaeilspor’a geride bıraktığımız sezon
2 SEZON ÖNCE DERİNCE’DE ÇOK İYİ OYNADI
Kocaelispor’da merkez orta sahada forma giyen ve 2 sezon önce Belediye Derincespor’da gösterdiği etkileyici performanstan ötürü yeşil siyahlı kulübe transfer edilen Mesut Can Tunalı’ya ciddi teklifler var. Menemen Futbol Kulübü başta olmak üzere, Kastamonuspor ve Düzcespor, Mesut’u kadrosuna katmak istiyor.
İKİ PÜRÜZ VAR
Kocaelispor Kulübü Mesut’a izin verdi ve tesislerden ayrılan futbolcu teklifleri değerlendirmeye başladı. Kocaelispor, Mesut’u bonservisi ile verme taraflısı değil ve futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Mesut’un transferi ile ilgili ortada iki pürüz var. İlki Mesut Can için istenen bonservis bedelinin yüksekliği, ikincisi ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın futbolcuyu takımda tutmak istemesi.
YILMAZ VURAL, ERTUĞRUL SAĞLAM İLE KONUŞTU
2. Lig Kırmızı Grup’un iddialı takımlarından Menemen Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın Mesut Can’ın izni için Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ı aradığı öğrenildi. İzmir temsilcisi yarım sezon için kiralama bedelinde Kocaelispor Kulübü’nden kolaylık beklerken, Mesut Can da İzmir ekibine gitmeye sıcak bakıyor. Adanaspor maçının kadrosunda yer almayacağı düşünülen Mesut Can’ın transferinde somut bir gelişme olmazsa futbolcunun tekrardan takıma çağrılma durumu da söz konusu.