Kocaelispor’da son dakikada inanılmaz olay! 2 dakika ile 10 milyondan kurtuldu!

Transferin son günü ve son dakikalarda Kocaelispor’da inanılmaz bir olay yaşandı. İşte detaylar…

Kocaelispor’da son dakikada inanılmaz olay! 2 dakika ile 10 milyondan kurtuldu!

İZİN VERİLMİŞTİ

Yaz transfer dönemi bu gece 00.00 itibari ile resmen sona erdi ve kadrolar netleşti. Kocaelispor’da ise transferin bitimine dakikalar kala neler oldu neler. Savunma oyuncusu Burak Öksüz’e kısa bir süre önce kulüp bulması izin verilmiş, futbolcu da bu süre içinde çeşitli görüşmeler yapmıştı.

BAŞKIR JET HIZI İLE TESİSE UÇTU

Erok ile görüşmeleri sonuçsuz kalan ve takımla devre arasına kadar devam edeceği düşünülen Burak’tan saat 23.30’da bir anda “Fesih edelim” talebi geldi ve İzmit’te ikamet eden Kocaelispor Dış İlişkiler Sorumlusu ve Sportif Danışmanı Abdurrahman Başkır, Yahya Kaptan’dan Körfez Brunga Tesisleri’ne adeta jet hızı ile uçtu.

1 DAKİKA KALA ÜMRANİYE İLE ANLAŞTI

23.45 sularında tesise gelen ve Başkır, yine tesise gelen Burak Öksüz’den ıslak imzayı aldı ve yapılan yazışmaların ardından saat 23.58’de Burak Öksüz’ün sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edildi. Burak ise sistemin kapanmasına sadece 1 dakika kala 1. Lig takımlarından Ümraniyespor ile anlaşma sağladı. Böylece Burak’ın yeni takımı Ümraniyespor oldu.

BU YIL 8 MİLYON PEŞİNATI VARDI

Kulüp bulması istenen Burak Öksüz Kocaelispor’da kalsaydı 8 milyon garanti para ve geride bıraktığımız sezondan da yaklaşık 2 milyon olmak üzere yaklaşık 10 milyon lira almaya hak kazanacaktı. Ümraniye’nin yeni futbolcusu olan Burak Öksüz, geçtiğimiz yılki alacaklarını bıraktı. Kocaelispor böylece 2 milyon maç başı, 2 milyon geçen sezondan alacağı ve 8 milyon da peşinat olmak üzere 10 milyon lirayı Burak Öksüz’ün feshinden ötürü kasasında tutmuş oldu.

Kocaelispor’da son dakikada inanılmaz olay! 2 dakika ile 10 milyondan kurtuldu! - Resim : 1

Kaynak: Erdem Övüç