Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’da yeniler sahneye çıktı! “3-0”

Bolu Gerede kampı devam eden Kocaelispor üçüncü hazırlık maçında Adanaspor’u 3-0 mağlup ederken goller takımın yeni yıldızlar Aaron Appindangoye, Ryan Mendes ve Ahmet Sağat’ın golleri ile 3-0 mağlup etti.

Bolu Gerede kampı devam

KONTROL SÜREKLİ ELİNDEYDİ

İlk etap hazırlıklarını tesislerinde ikinci etap hazırlıklarını ise Düzce Topuk Yaylası’nda yapan Kocaelispor üçüncü etap çalışmalarını Bolu Gerede’de gerçekleştiriyor. Yeşil siyahlılar buradaki ilk toplamdaki de üçüncü hazırlık maçını 1. Lig’deki rakiplerinden Adanaspor ile oynadı. Maç boyunca kontrolü elinde tutan Kocaelispor maçı yeni transferler Aaron Appindangoye, Ryan Mendes ve Ahmet Sağat’ın golleri ile 3-0 kazandı.

MAÇA BAŞLADIĞIMIZ 11

Gerede Esentepe Sign Otel’de oynanan maça Kocaelispor Gökhan Değirmenci, Ahmet Oğuz, Burak Öksüz, Appindongaye, Muharrem Cinan, Mesut Can Tunalı, Vukovic, Pedrinho, Beridze, Mendes Oğulcan Çağlayan 11’i de başladı. Mücadelenin 11. dakikasında Kocaelispor’un yeni sol beki Muharrem Cinan sağ kanattan kullandığı serbest vuruş kullandı. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde savunma topu son anda uzaklaştırdı. Hakem, kaleci Muhammed Emin’e faul yapıldığı gerekçesi ile düdüğünü çaldı ve oyunu durdurdu.

ÜST ÜSTE ATAKLAR

14’te Kocaelispor’da Pedrinho atak yönü sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. kullandı. Ceza sahası içine gelen topta hava topuna yükselen Burak Öksüz rakibine faul yaptı. 15’te sağ kanattan ceza sahasına Ahmet Oğuz’un ortasında Oğulcan topa yükseldi ama savunma topu uzaklaştırdı. 20’de Kocaelispor formasını ilk kez terleten Ryan Mendes, sağ kanattan gelen topu şık bir şekilde kontrol etti ve önüne aldı. Ceza sahasına sokulan Mendes, Adanaspor’da Fevzi’yi geçemedi ve Fevzi’nin müdahalesinin ardından top kornere çıktı.

PERDEYİ APİ AÇTI

21’de Muharrem Cinan’ın kullandığı köşe vuruşunda Oğulcan topa vurdu ama şutu istediği gibi olmadı. 26’da Kocaelispor’da Ahmet Oğuz ceza sahası içine yaptığı ortada Oğulcan Çağlayan vuruşunu yaptı. Top rakipten sekip kornere çıktı. 32’de Kocaelispor köşe vuruşu kullandı. Ceza sahası dışına açılan topa Appindongaye’nin düzgün vurdu ve yeni savunmacının şutunda top ağlarla buluştu. “1-0” 34’te ceza sahası dışında topla buluşan Ryan Mendes rakiplerini geçip pasını Pedrinho’ya verdi. Kaleciden seken topu takip eden Mendes altı pasın sağ çaprazından vuruşunu yaptı ve top diğer köşeden ağlara gitti. “2-0”

İKİNCİ YARIDAKİ DEĞİŞİKLİKLERİMİZ

İlk yarı Kocaelispor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Yeşil siyahlılarda maçın 46. Mendes yerini Barış Alıcı’ya, Ahmet Oğuz yerini Mehmet Yılmaz’a, kaleci Gökhan ise Harun’a bıraktı. 57. dakikada oyuna Ahmet Sagat, Tarkan Serbest, Furkan Gedik, Serhat Taşdemir, Yusuf Cihat Çelik ve Furkan Özyapı girerken, Vukovic, Oğulcan Çağlayan, Appindongaye, Muharrem Cinan, Pedrinho ve Burak Öksüz oyundan çıkan isimler oldu.

RAHAT FUTBOL DEVAM ETTİ

61’de Barış Alıcı’nın sağ kanattan yaptığı ortada ceza sahası içinde Ahmet Sağat’ın dokunuşu sonrası meşin yuvarlak üçüncü kez Adanaspor ağları ile buluştu. “3-0” 71’de sağ kanattan ceza sahası içine giren Barış Alıcı’nın şutunda top kalecide kaldı. 80’de Ahmet Sağat’ın kaleyi cepheden gören bölgeden şutunda top kalecide kaldı. 78’de Yusuf Cihat Çelik’in ara pasında Barış Alıcı rakibini çalımladı ve ceza sahası sağ çaprazından kaleyi yokladı. Top, kalecide kaldı. 83’te Yusuf Emre Gedik’in yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest vuruşta top az farkla dışarıya çıktı.

SIRADAKİ RAKİP TURAN TOVUL

Kalan sürede başka gol olmadı ve Kocaelispor, Adanaspor’u sezon öncesi üçüncü hazırlık maçında Adanaspor’u 3-0 mağlup etti. Yeşil siyahlılar Gerede’deki ikinci maçını Azerbaycan Süper Lig takımlarından Turan Tovul ile aynı sahada yapacak. Mücadele perşembe günü saat 16.00’da başlayacak ve Nokta TV’den canlı olarak yayınlanacak.