Kocaelispor'dan deplasman yasağı açıklaması

Kocaelispor Kulübü, 4 Kasım'da deplasmanda karşı karşıya geleceği Göztepe maçı öncesi alınan deplasman yasağıyla alakalı açıklama yaptı. İşte o açıklama.

Kocaelispor'dan deplasman yasağı açıklaması

DEHŞET UYANDIRICI!

Kulübümüz ile Göztepe arasında oynanacak olan lig müsabakası öncesinde İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar neticesinde taraftarlarımıza deplasman yasağı getirilmiştir.

Yaklaşık 19 yıl sonra birbirine rakip olacak iki kulübün taraftarları arasında hangi güvenlik riskleri göz önünde bulundurularak böyle bir karar alındığını veya aldırıldığını (!) merak ediyoruz.

Taraftarlarımıza yönelik alınan bu mesnetsiz kararı şiddetle kınıyor, bu karardan bir an önce vazgeçilmesini umuyor ve temenni ediyoruz.

Boş tribünler önünde oynanan müsabakalar ülke futbolunun kanayan yarası haline gelmişken, gerek iç sahada gerek dış sahada tribünleri dolduran taraftarlarımıza uygulanan fahiş bilet ücretleri, elektronik kart blokeleri, deplasman yasağı gibi orantısız cezalar gerek kulübümüzün gerek taraftarlarımızın sabrını taşırmak üzeredir.

Geri dönülmez ve onarılamaz zararların oluşmaması adına bir an önce bu karardan dönülmesini bekliyoruz. Son olarak kıymeti ve kerameti kendinden menkul bu mesnetsiz ve dehşet uyandırıcı deplasman yasağı kararının takdirini başta Kocaelispor taraftarı olmak üzere değerli kamuoyuna bırakıyoruz.