Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’dan Furkan Gedik atağı!

Kocaelispor dış transferde İzmitli yetenekli futbolcu Furkan Gedik ile temaslara başladı. Futbolcunun birçok önemli takımdan transfer teklifi alması transferi zorlaştırıyor.

Kocaelispor dış transferde İzmitli

ACIMASIZCA GÖNDERİLMİŞTİ

Kocaelispor’da 3 sezon önce Fırat Gül’ün hunharca takımdan gönderdiği Furkan Gedik gittiği kulüpler Aksaray, Belediye Derincespor ve Muşspor 1984’te iyi sezonlar geçirdi. Derince ile şampiyonluk, Muş ile de Play-Off finali oynayan Furkan, Muşspor’un Erbaaspor ile oynadığı maçta attığı gol ve ortaya koyduğu performansın ardından birçok takımın radarına girdi. Furkan iki sezon önce Derince ekibi ile 34 lig maçında 7, Muşspor ile de 33 lig, 3 de kupa maçında 9 kez fileleri havalandırdı.

İSTEYEN İSTEYENE

Bandırmaspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Gürsel, Furkan’ın transfer edilmesini çok istiyor. Öte yandan Süper Lig’e yükselen Eyüpspor, Bodrumspor ile final oynayan Çorum Futbol Kulübü, yeni sezon için 1. Lig’de şampiyonluk hedefleyen Ankaragücü, Süper Lig takımları Sivasspor ve Konyaspor, Furkan’ı resmen istiyor. Kocaelispor da Furkan’ı transfer etmek için harekete geçti. Furkan için resmi girişimler başladı. 2002’li İzmitli futbolcunun hangi takıma gideceği merak konusu oldu.

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Ne İzmitli futbolcusu biraz profesyonel olun hangi İzmitlinin cebini doldurmanız şimdi yabancı transferi bitti yok bizim çocuğumuz ayağına paraları götürceniz yazık bu takıma böyle amatörler yönetiyor

  2. NE OLDU ŞU SİZİN İZMİT Lİ LER YAN MI ÇİZİYOR
    BİRİLERİ NİN LİSTESİNE GİRDİLERMİ BÖYLE OLUYOR
    BIRAKIN İZMİTLİ AYAKLARINI PROFOSYONEL OLUN KİM İYİ İSE ONU GETİRİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor
Sıradaki Haber Kocaelispor’un kamptaki iki rakibi belli oldu!