Kocaelispor’un gençleri pırıl pırıl! “4-1”

U17 Elit B Ligi lideri Kocaelispor U 17 takımı, Sultanbeyli Belediyespor’u Vinsan Tesisleri’nde konuk etti. Yeşil siyahlı gençler karşılaşmayı 4-1 kazandı ve liderliğini sürdürdü.

Kocaelispor’un gençleri pırıl pırıl! “4-1”

ÇOK İYİ GİDİYORLAR

Kocaelispor U-17 takımı silindir gibi. Gençler son maçında Sultanbeyli Belediyespor’u Vinsan’da ağırladı. Maçın 4. dakikasında Yiğit Hamza Seyrek’in nefis golü ile öne geçen ekibimiz 18’de Buğra Arda Mutlu’nun kafa golü ile farkı 2’ye çıkardı. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarının henüz 10. Saniyesinde ikinci golün sahibi Buğra Arda, Kocaelispor’un üçüncü golünü attı. Bitime 20. dakika kala takımın golcü ismi Bora Alp Yüksel farkı 4’e çıkardı.

SIRADAKİ RAKİP KASIMPAŞA

Sultanbeyli ekibinin tek golünü ise Ege Bülbül atarken son derece güzel bir vuruşa imza attı. Kalan sürede başka gol olmadı ve lider Kocaelispor rakibini 4-1 mağlup edip 6. maçında puanını 16’ya çıkardı. Haftanın merakla beklenen maçında Altınordu deplasmanda Sakaryaspor’u 4-0 mağlup etti. Erokspor ise sahasında Sarıyer’i 2-0 ile geçti ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Gençler yedinci maçını üçüncü sıradaki Kasımpaşa ile cumartesi günü deplasmanda oynayacak.

Kocaelispor’un gençleri pırıl pırıl! “4-1” - Resim : 1 Kocaelispor’un gençleri pırıl pırıl! “4-1” - Resim : 2 Kocaelispor’un gençleri pırıl pırıl! “4-1” - Resim : 3

Kaynak: Ali Köksal