Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOCAELİSPOR’un YILDIZ’I parlayacak

Kocaelispor ile Yıldızlar Yatırım Holding arasında ana sponsorluk protokolü imzalandı. 1 yıllık anlaşma sağlandı.

Kocaelispor ile Yıldızlar Yatırım

PROTOKOL KATILIM GÖSTERDİ

Toplantının ev sahipliğini Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun yaparken, Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve futbolculardan Atabey Çiçek toplantıda yer aldı.

GEÇEN SEZON  EN BÜYÜK DESTEĞİ ALMIŞTIK

Başkan Engin Koyun konuşmasında şunları söyledi: Kocaelispor’a bu güzel günü yaşatan Yıldızlar Holding yönetimine çok teşekkür ederim. Kocaelispor tarihinde az rastlanan bir olaydan bahsediyoruz. Şehrimiz adına, Yıldızlar Yatırım Holding adına çok mutluyum. Geçen sezonki şampiyonluğumuzda da Yıldızlar Holding’in çok büyük destekleri vardı.

3 YIL ÖNCE ÇOK REKLAM BULAMIYORDUK

Yıldızlar Yatırım Holding yeni sezonda da bizimle birlikte. Stadımızın adı Yıldızlar Holding Kocaeli Stadı oldu, formamızın göğüs sponsoru da oldu. Yıldızlar Yatırım Holding bir kıvılcım yaktı ve bu kıvılcım çok güzel bir örnek oldu. 3 yıl önce başkan olduğumda sponsorluk adı altında bir tane reklamımız yoktu. Uzun yıllar siyaset yaptığımdan ve yönetici arkadaşlarımla bu görevi ayrıca üstendik.

ÇOK İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR İLE ANLAŞTIK

Led ekranlar kurduk. 1-2 ay içinde kendi reklamlarımızı çıkaracağımızı düşünüyorum. Tabii ki takım istikrarı da önemli. Bu anlamda Türkiye’nin en iyi teknik direktörlerinden Ertuğrul Sağlam’ı takımımızın başına getirdik. Takımımızın yüzde 65’ini kurduk ve yapılanmaya da devam edeceğiz. Ben bir kez daha Yıldızlar Yatırım Holding’e, Hakkı Yıldız beye çok teşekkür ediyorum, saygı sevgilerimi gönderiyorum.

YILDIZ: YELKENE RÜZGAR ÜFLÜYORUZ

Yıldızlar Holdinç Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız konuşmasında Engin başkan çok güzel konuştu, bana çok bir şey bırakmadı. Şehirlerin isimleri ülkelerin önüne geçmiş takımlar var. Barcelona, Milan, Real Madrid gibi… Kocaelispor’un da isminin ülkenin önüne geçmemesi için hiçbir neden yok. Yıldız ailesi olarak bizler de bu yelkene rüzgar üflemek istiyoruz. Tahir başkan ile yaptığımız konuşmada, Kocaeli’nin Türkiye’nin en önde gelen şehirlerinden olduğunu, Kocaelispor’un da en üst ligde olması gerektiğini ifade etti ve “Destek verir misin?” dedi. Ailemiz de çok olumlu baktı, onay verdi ve Kocaelispor ile işbirliği yapmaya başladık.

 

DESTEKLERİMİZİN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ

Yıldızlar Yatırım Holding’in 3 şirketinin yatırım merkezi Kocaeli ve biz de bu şehirde kazandığımızı bu şehirde harcıyoruz. Bize firmanın merkezinin İstanbul olması gerektiğini söylediler. Ama bu şehirliyiz. Vergimiz bu şehre gelsin istedik ve bundan son derece mutluyum. Kocaeli’de 3250 çalışanımız var. Kocaelispor da hak ettiği yere yavaş yavaş geliyor, başkanımıza ve hocamıza büyük görevler düşüyor. Yıldızlar Yatırım Holding olarak Fenerbahçe Voleybol takımı, Kütahyaspor ve masa tenisçi Sibel isminde çok iyi bir sporcuya destek oluyoruz. Bu bilinçten de ayrılmayacağız.

Gençlik Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer “Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın selamlarını getirdim. Kocaeli’nin markası altında bu sponsorluğu destekliyoruz. Sayılarının artmasını istiyoruz. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

SAĞLAM: BÖYLESİNİ İLK KEZ GÖRÜYORUM

Geçmişi ile değerleriyle marka olmuş Kocaelispor’un bir parçası olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Süper Lig’den de teklifler vardı fakat, taraftar, şehir, futbola kattığı değerlere baktığımda bu işi Kocaelispor’da yapabileceğimi düşündüm. Başkanımızın, yönetimimizin samimiyeti, Kocaelispor’a aşık Tahir Bey’in varlığı. Hakkı bey gibi değerli iş insanlarının, firmalarının desteği ile 13 yıldır hayalini kurduğumuz Süper Lig’e çıkacağız ve Türk futboluna damga vurduğu günlere geri döneceğiz.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bizler de canla başla mücadelemizi vereceğiz. Şehir takımlarında kulüp bütünlüğü işe şehri birleştirdiğinizde ortaya çok güzel bir sinerji çıkıyor. Biz kulüp içinde tüm paydaşlarıyla bu birlikteliği sağladık. Bunu şehirle birleştirmek istiyoruz. Türk futbolunda uzun yıllar çalıştım, ben Yıldızlar Holding gibi bir desteği sadece Kocaelispor’da gördü. Bizler de bu verilenlerin karşılığını vereceğiz. Bu destek kartopu gibi büyüyecek ve örnek olacaktır. Tekrar kendilerine teşekkür ediyorum.

ATABEY ÇİÇEK: GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

Kocaelispor’un başarıları futbolcularından Atabey Çiçek “Bu güzel anlaşmanın kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bizler de Hakkı Bey’e gereğini yaparız. Gol olarak ise bir rakam vermek doğru olmaz ancak atabildiğimiz kadar atacağım” dedi. Konuşmaların ardından heyet Kocaeli Stadı’nda sembolik başlama vuruşu yaptı ve penaltı kullandı.