Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaman, “Ağustos böceği gibi ben destek istiyorum demekle olmuyor”

AK Parti’de aday adaylarının belirleneceği temayül yoklaması Kocaeli Kongre merkezinde başladı. 2024 yılında yapılacak seçimleri değerlendiren Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Ağustos böceği misali ben destek istiyorum demekle olmuyor. Emek ve gayret gerekiyor” dedi.

AK Parti’de aday adaylarının

Genel seçimlerinden ardında tüm siyasi partilerin odak noktası haline gelen yerel seçimlere 125 gün kaldı. Aday adaylığı sürecini geride bırakan AK

Parti’de 74 isim belediye başkan aday adayı oldu. Aday adaylarının teşkilat tarafından oylanacağı temayül yoklaması bugün yapıldı. Kocaeli Kongre Merkezi yapılan elektronik temayül AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin’in başkanlığında yapıldı.

“BEN DESTEK İSTİYORUM DEMEKLE OLMUYOR”

Temayül yoklamasında değerlendirmelerde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman şu ifadelere yer verdi; “Ülkemize hayırlı olsun öncellikle. Burada istişare kurulunda ve teşkilatlar da görev alan arkadaşlarımız görüşlerini bildiriyor. Demokrasinin olmazsa olmazlarındadır bu. Bu aslında bu bir görev yarışı. Bu ülkeye hizmet etme yarışı. Birçok arkadaşımız aday adayı oldu. Tüm aday adayı arkadaşlarımız hakkında hayırlısını diliyorum. Temayüller keyiflidir aslında. Biz 4 buçuk senedir gecesiyle gündüzüyle hizmet etmeye gayret ediyoruz. Üç aşağı beş yukarı ne çıkacağını teşkilatların nasıl yorumladığını biliyoruz. Ağustos böceği misali ben destek istiyorum demekle olmuyor. Emek ve gayret gerekiyor” dedi.

 

Talus, “Farklı tablo oluşturmadan devam edeceğiz”

Talha Kös: Bizim için önemli olan AK Parti’nin kazanmasıdır

Tutuş; “12’de 12 yapacağız”

“Kendimizi başarısız görme gibi bir şansımız yok”

Zeki Aygün, “Mevkimiz didişme, kavga etme mevkisi değil”