Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaman’ın elini ittifak ile birlikte kaldırdı!

Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman’ın proje lansmanına katılan KBB Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaman’ın elini ittifak üyeleri ile birlikte kaldırdı.

Kartepe Belediye Başkan Adayı

Yerel seçimlere bir aydan kısa bir süre kaldı. Seçim sayacı ilerledikçe adaylar saha çalışmalarına devam ederken projelerini de açıklamaya başladı. Kartepe Belediyesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman bugün Ataevler Kültür Merkezi’nde düzenlediği etkinlikte projelerini anlattı.

 

“LAF DEĞİL İŞ YAPARIZ”

Kocaman’ın ardından kürsüye çıkan KBB Başkanı Tahir Büyükakın, “Onlara kalsaydı İstanbul’da otobüs bedavaydı, öyle gördük ki yalan bedavaymış. Kocaman bir balon oldu. Bunların verdiği söze güven olmaz. Biz verdiğimiz sözü tutarız. Laf değil iş yaparız. Nasip olursa Teleferiğin ilk binişini gerçekleştireceğiz” dedi.

“AMAÇ KOLTUK İSE MASA TEPETAKLAK OLUR”

Büyükakın; “Bu hafta ilçe belediyelerinin beyannamesine katıldım. Biz bir takımız demek için katıldım. Bu projeleri beraber yapacağız demek için katıldık. Bu vaatlerin arkasında ben de varım demek için katıldım. Geçen seçimlerde esasen 2 ittifak kuruldu. İttifak korumanın ne kadar zor olduğunu gördük. O masa darmadağın oldu. Şimdi de masanın hali ortada. İttifak kalmak nasıl mümkün olur biliyor musunuz? Niyet temiz ise mümkün olur. Amaç koltuk ise masa tepetaklak olur. Biz Türkiye’deki ittifakın güzel bir örneğini gerçekleştirdik. 31 Mart’ta zafer kazanacağız. Hiç kimse kaybetmeyecek” diyerek Cumhur İttifakı ortakları MHP il Başkanı ve BBP il Koordinatörünü sahneye davet etti.

İşte Mustafa Kocaman’ın 58 vaadi!

Kartepe Devlet Hastanesi’nin de yeri belli oldu!