Kocası tarafından bıçaklanan kadından kötü haber! Hayatını kaybetti

İstanbul Küçükçekmece'de yaşanan trajik olayda, bir kadın sokak ortasında eşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Kocası tarafından bıçaklanan kadından kötü haber! Hayatını kaybetti

Olay, Mehmet Akif Mahallesi'nde akşam saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, G.A. (27) eşi Ö.A. (23) ile sokakta tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesiyle G.A., eşini boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ŞÜPHELİ SORGUYA ALINDI

Bu esnada, olay yerinden kaçmaya çalışan saldırgan vatandaşlar tarafından yakalandı ve darp edildi. Şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaşanan anlar güvenlik ve cep telefonu kameralarına yansıdı. Şüpheli emniyete götürülerek sorguya alındı, kadının cenazesi ise adli tıp morguna kaldırıldı.

ALDATMA MESELESİ DEDİ

Olayla ilgili inceleme devam ederken, şüpheliyi yakalayan görgü tanıklarından Mehmet Pekedis, “Arkadaşlarla sohbet ederken, bir grubun bize doğru koştuğunu ve yardım istediklerini gördük. Peşine düştüm, yakalayıp birkaç darbe vurduktan sonra halk da müdahale etti. Polis gelip şahsı ters kelepçe ile götürdü. Bana neden yaptığını sorduğumda, ‘6 ay önce bir aldatma meselesi yüzünden yaptım’ dedi” şeklinde konuştu.