Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KÖFN Grubu Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı! KÖFN Bilge Kağan Etil Salman Tin Ayrılık Nedeni Duyanlar Şaştı Kaldı! Meğer..

Bi’ Tek Ben Anlarım şarkısı dillere pelesenk olan KÖFN grubu ayrılığı magazin dünyasını karıştırdı. 2022 yılından bu yana en çok dinlenenler listesinde yer alan KÖFN grubu ayrılık nedeni belli oldu. KÖFN grubu üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil sosyal medyadan birbirlerini sildi. İşte KÖFN ayrılık perde arkası..

Bi' Tek Ben Anlarım

2022 yılında dinleyicilerin beğenisine sunulan Bi’ Tek Ben Anlarım şarkısıyla adından söz ettiren KÖFN grubu dağıldı. Milyonlarca dinleyeni olan KÖFN grubu üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil sosyal medyada takipleşmeyi bıraktı. Hayranlarını şoke eden gelişmenin ardından KÖFN dağıldı yönünde yorumlar yapılmaya başladı. Peki, KÖFN grubu üyeleri dağıldı mı? KÖFN grubu neden ayrıldı? İşte ayrılığın perde arkası..

KÖFN GRUBU NEDEN AYRILDI?

Milyonlarca dinleyicisi olan KÖFN grubu son dönem en popülerler listesine adını yazdırdı. KÖFN grubu üyeleri 32 yaşındaki Salman Tin il 35 yaşındaki Bilge Kağan Etil ayrılık bombası patladı. 2018 yılında kurulan KÖFN grubunun dağıldığı yönündeki havadisler çok sayıda dinleyiciyi meraklandırdı. Bi! Tek Ben Anlarım şarkısı müzik piyasasını alt üst etti. Oldukça sükse yapan şarkıların ardından KÖFN grubu üyelerinin kariyerlerine bireysel olarak devam etme kararı aldığı için ayrıldığı söylendi. Artık ayrı çalışacak olan KÖF grubu üyelerinin sadece konserlere birlikte çıkacakları söylenirken Bilge Kağan Etil’in bir süre yurt dışında yaşayacağı söylendi.

KÖFN BİLGE KAĞAN ETİL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Aslen Manisalı olan Bilge Kağan Etil Konya’da dünyaya geldi. Devlet Konservatuvarı’nda Müzik Teknolojileri Ses Mühendisliği okuyan davulcu ve prodüktör Bilge Kaan Etil 1989 doğumlu. Doğan Sarıcı ile Müzik Teorisi ve piyano çalışmaları yapan Bilge Kağan Etil Müzik Öğretmenliği bölümünde okudu. Dave Allen ile caz teori dersleri alan Bilge Kağan Etil bölümü yarıda bırakıp İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Müzik Teknolojileri bölümüne girdi.

BİLGE KAĞAN ETİL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

KÖFN SALMAN TİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Sakarya Üniversitesi’nde Çevre Mühendisliği okuyan Salman Tin KÖFN grubu ile ortaya çıktı. Gitarist, vokal, söz yazarı ve besteci olan Salman Tin 1992 yılında dünyaya geldi. Aslen Adanalı olan Salman Tin Bilge Kağan Etil ile 2017 yılında tanıştı.

SALMAN TİN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN