Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köfteci kuzenini silahla vurdu

İzmit Erenler Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana gelen olayda iş yeri sahibi amcasının oğlu tarafından tabancayla vurularak yaralandı.

İzmit Erenler Mahallesi Turan

Alınan bilgiye göre İzmit Erenler Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan bir köftecide meydana gelen olayda, iş yeri sahibi Emre Alp (40) iş yerine gelen akrabası Samet A. ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Samet A. Emre Alp’e tabancayla ateş etti. Kasığına ve göğsüne isabet eden mermilerle yaralanan Alp kanlar içinde kalırken zanlı ise olay yerinden bir araçla kaçtı.

Kısa sürede yakalandı

İhbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınan Alp hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri iş yerinde incelemelerde bulunurken olayın şüphelisi ise olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Hastanede tedavisi devam eden Emre Alp’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Akrabasını göğsünden vurarak ağır yaralamıştı, adliyeye sevk edildi

Kocaeli haber – Akrabasını göğsünden vuran zanlı tutuklandı