Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köksal Gümüş: Rakipleri sahada göremiyorum, biz gençleri yetiştirmek istiyoruz

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, Nokta Gazetesine yaptığı ziyarette oldukça önemli açıklamalarda bulundu

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ile başkan yardımcıları Semih Furkan Koç, Zeki Kayacık ve Yusuf Birol, önceki gün Nokta Gazetesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Köksal Gümüş, rakip partilerin gençlik kolları teşkilatlarını sahada göremediğini söyledi. Öte yandan asıl amaçlarının gençleri siyasete kazandırmak olduğunun altını çizen Gümüş, İzmit’i de yerel seçimlerde geri alacaklarını ifade etti.

“ALÇAK SALDIRILAR”

İşte AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş’ün o açıklamaları:
“Öncelikle son zamanlarda İsrail’in bu alçak saldırılarına karşı tüm ülkemiz olarak, milletimiz olarak bunu yüksek bir üzüntüyle izliyoruz. İnşallah bu zulmün de son bulması için elimizden gelen her şeyi devletimizin, milletimizin yapmasından yanayız. Burada hani herhangi bir dil, ırk, mezhep, milliyetçilik ayrımı olmadan insanlık ayıbı bütün dünyanın önünde bir katliam yapılıyor. Allah’a hidayet versin hepsine. İnşallah biz de buradan kahrolsun İsrail diyoruz.

“HER MAHALLEDEN GENÇ VAR”

Yeni yönetimimizi kurduk Allah’ın izniyle. İzmit’imizin 102 farklı mahallesinden arkadaşlarımızı dahil ettik. 50 tane köy 52 mahallemiz var. Birkaç hariç hemen hemen tüm mahallelerden arkadaşlarımız aramızda. Lazı, Çerkezi, Kürt’ü, Türk’ü, manavı, Macır’ı derken bir karma yönetim yaptık. Buradaki amacı farklı görüşlerden, farklı kökenlerden gelen kardeşlerimizle beraber ortak payda ülkemiz için, şehrimiz için, gençlik için neler yapabiliriz bunları değerlendirmekti.

“HER ZAMAN DİLE GETİRİYORUZ”

Yönetim kurulu toplantılarımızda her zaman dile getirdiğimiz bir şey var. Bizim hepinizin fikrine ihtiyacımız var. Arkadaş ortamının yeni fikirlere açığız. Çünkü bu koşturmada, yoğunlukta, kendi iş yoğunluklarımız da var. Bazı şeyleri atlayabiliyoruz. Bazı şeyleri görmezden gelebiliyoruz. Arkadaşlarıma benim her zaman dediğim biz uyarın. Bir şeyi atladığımızda ya da yeni bir fikrimiz geldiğinde çekinmeden işte acaba farklı düşünülür mü? Yanlış yapar mıyım? Bu korku olmadan özgür bir şekilde kendinizi ifade edin. Hangi fikirden ne çıkacağı belli değil.

“İZMİT’İ GERİ ALACAĞIZ”

Bir hedefimiz var. Allah’ın izniyle 2019’da bir yol kazası oldu. İzmit’i kaybettik. İzmit’i de bu ekiple beraber alacağımıza inanıyoruz. Kardeşlerimiz 2023 seçimlerinde çalıştığımız arkadaşlarımız da var. Eskiden yönetimlerde görev almış kardeşlerimiz var. Yeni siyasi ilk giren enerjisi, isteği, arzusu çok yoğun olan kardeşlerimiz var. Güzel bir yönetim yaptık. Tecrübe ve yeniliği harmanladık. İnşallah bu seçimlerde de, bir önceki seçimde olduğu gibi gençliğin etkisini biz masada da, sahada da göstermek için elimizden geleni yapacağız.

“MAHALLE BAŞKANLARIM ÇOK ÖNEMLİ”

Mahalle başkanlığı benim için de çok önemli. Çünkü bildiğiniz üzere ben de mahalle başkanı olarak siyasete başladım. Şimdi işte ziyaretlerimizi yaptığımız, ya da programlarımızı yaptığımızda mahalle başkanlarımızın önemi şu açıdan bizim dikkat etmemiz gereken bir nokta haline geliyor. Mahallenin nabzını o arkadaş biliyor. Şimdi dedim ya 52 mahalle 50 köy. Bizim gidip de burada herkesle temas etmemiz, muhabbet etmemiz imkansız. Ama atadığımız mahalle başkanlarımıza, o mahalledeki nabızla işte siyasetin rüzgarıyla ya da neler konuşuyor, ne oluyor, ne bitiyor, sıkıntılar ne işte burada yapılan yatırımlardan memnun mudur aslında? Bunu öğrenmek için diyalog halinde. Mahalle başkanlarımız onları da yine seçebildiğimiz kadar donanımlı mahallesinde sevilen, sayılan söz sahibi kardeşlerimizden yapmaya özen gösteriyoruz. Yani bir yapı kurmak için yapı kurmuyoruz.

“PARTİNİN BİR DÜZENİ VAR”

En çok da dikkat ettiğimiz şey şu. Geldiğimiz günden beri tabii ki partinin hiyerarşi düzeni var. Ama yapmak istediğimiz bir aile ortamı oluşturabiliriz. Abi kardeş olabilmek, dost olabilmek ve koltuklar gelip geçici. Bunun farkındayım. İzmit’te doğduk. İzmit’te büyüdük. İzmit’te de yaşayacağız Allah’ın izniyle. Görev bittikten sonra bu sokaklara rahat yürümemiz lazım. Bugüne kadar hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yapmadı. Bundan sonra da Allah’ın izniyle yapmayacağız.

“RAKİPLERİ SAHADA GÖRMÜYORUZ”

Vallahi rakip partileri pek sahada görmüyoruz. Yoklar. Gençleri görmüyoruz yani. İşte genelde bizim yaptıklarımıza genelde laf atıp sataşmaya çalışıyorlar. Ya da çamur atmaya çalışıyorlar. Ama bizim burada niyetimiz halis. Yanlış yapmış mıyızdır, yapmışızdır. Bir şeyi olumlu yapacakken olumsuz yapmışızdır. Ama buradaki ana fikrimizin her yaptığımız işin ana fikri, bu şehre nasıl yararlı olabiliriz? Ya da bir genç kardeşimizin bir işleğini, acısını bir şikayetini nasıl dile getirebiliriz? Nasıl çözebiliriz? Bu noktada oluyor bizim fikrimiz.

“İLLAKİ HATALAR YAPTIK”

Tabii ki bu işleri yaparken insanız yani. Hata da yapmışızdır. Eksiklerimiz de olmuş durumda. Eleştirilere açığız her zaman. Çünkü amacımız gençlik. Gençlik kolları siyaset okulu, hepimiz aslında burada yetişiyoruz, pişiyoruz. Buradaki yanlışlarımızı beraber düzelttiğimizde şehir hepimizin, gençlik hepimizin kardeşlerime de ya da bulunduğumuz ortamlarda cemiyetlerde dile getirdiğim önemli konulardan biri de şudur. Abi ileride hepimiz bir aile bir reisi olacağız. Daha da ileride dede olacağız. Büyük büyük ailelerimiz olacak Allah’ın izniyle. Ya da belli mevkilere geleceğiz, yönetici olacağız, müdür olacağız, belki belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz çıkacak aramızdan. Yani buradan donanımlı arkadaşlar göndermek istiyoruz. Bir işi yapmak için yapmak değil, bu işi gerçekten hakkını vererek yapmak, gençleri yetiştirmek için çalışıyoruz.”