Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Komşu ilçe belediyesinde yüzde 130 zam!

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanlığı ve Yalova Kaytazdere Belediyesi arasında devam eden TİS görüşmeleri tamamlandı. Görüşmeler sonrası işçilere yüzde 130 zam yapıldı.

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube

Yalova Kaytazdere Belediyesi, Kaytazdere Belde Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bünyesinde çalışan işçiler için TİS görüşmelerini tamamladı. Gereçkeleşen imza töreninde işçilere yüzde 130 zam yapıldı.

EN DÜŞÜK MAAŞ 32 BİN LİRA

Törende konuşan Kaytazdere Belediye Başkanı Korhan Tan, “Yapılan zam tüm çalışma arkadaşlarıma ve ailelerine hayırlı olsun” dedi. Sözleşme hakkında bilgi veren Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı ise “İmzalanan sözleşme ile Kaytazdere belediyesinde çalışan işçilerin en düşük maaşı 32.000-TL olarak belirlendi.

“AYNI ORANDA…”

Temmuz ayında altı aylık enflasyon+5 puan ile birlikte yıllık zammın %130’un üzerinde gerçekleşecektir. 2.Yıl 1.ve2. altı aylarda enflasyon+5 puan zam yapılmıştır. Belediyenin şirket çalışanları için ilk defa imzalanan sözleşme ile 52 günlük ikramiye, Yemek Yardımı, Sorumluluk Ödemesi, Yakacak Yardımı, Çocuk Yardımı ve Ramazan Bayramında net 4.000-TL, Kurban bayramında net 6.000-TL, verildi. Kadrolu çalışanlara da aynı oran üzerinden ücret zammı verilmiştir” dedi.