Komşuda feci kaza olmuştu, polis memurlarının kimliği belli oldu

TEM Otoyolu Ankara mevkiinde meydana gelen trafik kazasında parçalanan otomobilde 1 polis memuru hayatını kaybetti, iki polis memuru ise yaralandı. Polis memurlarının İstanbul'dan görevden döndüğü öğrenildi.

Komşuda feci kaza olmuştu, polis memurlarının kimliği belli oldu

TEM Otoyolu Ankara istikameti Akyaz-Hendek mevkiinde meydana gelen kazadan edinilen bilgilere göre, Ankara Koruma Şube’de görev yapmakta olan 3 polis memurunun içinde olduğu 06 EBM 092 plakalı otomobil ile yabancı plakalı bir tıra arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetinden dolayı ağır hasarın meydana geldiği araçta, 3 polis memuru da yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan polis memurlarından 1’i kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, 2 polis memuru ise tedavi altına alındı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Bölgeye ulaşan ekiplerce otomobil içerisinde bulunan yaralı polisler C.P., F.D. ve H.B., olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı polis C.P., burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. F.D. isimli yaralı, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken, diğer yaralı H.B.’nin ise hastaneden taburcu edildiği öğrenildi. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA