Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Komşusunu öldüren babaya 23 yıl hapis

Derince’de yaşanan trafik kazasında oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu komşusunu alışveriş yaparken öldüren, eşini de yaralaya sanığa 23 yıl hapis cezası verildi.

Derince'de yaşanan trafik kazasında

Derince’nin Yenikent Mahallesi’nde 22 Şubat 2022 tarihinde meydana gelen olayda bir süpermarkette alışveriş yapmakta olan evli çift, Mustafa Ş.’nin silahlı saldırısına uğrarken, 44 yaşındaki Belfın Doğramacı kalbinden, 39 yaşındaki eşi Sevda Doğramacı ise kolundan vuruldu.

Belfun Doğramacı olayda yaşamını yitirirken, şüpheli Mustafa Ş. ise tutuklandı. Belfun Doğramacı ve Mustafa Ş.’nin komşu oldukları ve 2019’da Mustafa Ş.’nin 18 yaşındaki oğlu Batuhan’ın, Belfun Doğramacı kullandığı otomobilin kaza yapması neticesinde hayatını kaybettiği ve ikili arasında bu sebeple husumet başladığı ortaya çıkmıştı.

23 YIL HAPİS

Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılamasına devam edilen davada, sanık Mustafa Ş. ile taraf avukatları katılım sağlarken,  Mustafa Ş. pişman olduğunu söyledi. Sanık Mustafa Ş.’ye Belfun Doğramacı’ya yönelik işlediği haksız tahrik altında kasten öldürme suçundan 16 yıl hapis, Sevda Doğramacı’ya yönelik işlediği yaralama suçundan 6 yıl hapis, ruhsatsız silah bulundurma suçundan ise 1 yıl hapis cezası verildi.