Komünist Başkan canlı yayında oy oranını açıkladı

'Komünist Başkan' Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Kadıköy iddiası gündem oldu.

Komünist Başkan canlı yayında oy oranını açıkladı

TKP'nin Kadıköy adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, katıldığı televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Komünist Başkan canlı yayında oy oranını açıkladı - Resim : 1

Maçoğlu Kadıköy’le ilgili yaptırdıkları anket sonuçlarını açıklarken CHP ile aralarındaki puan farkının sadece yüzde 1-2 olduğunu söyledi. Maçoğlu'nun açıklamalarının ardından Gürkan Hacır'ın "Bu anket doğruysa büyük olay olur”dedi.

Komünist Başkan canlı yayında oy oranını açıkladı - Resim : 2

"KİMİN ÖNDE OLDUĞUNU SÖYLEMEM"

"Aslında biz her taraftan oy alıyoruz şunu görün. Biz şöyle bir CHP'nin tabanına oynamak ya da AKP öyle değil programımızla gittiğimizde kendisini ben MHP'liyim, ben geçmişte hep MHP'ye verdim ülkücüyüm. Ben AKP'liyim, AKP'ye verdim deyip ancak bu dönem size vereceğim diyenlerin sayısı çok yüksek. Ben 50 yıldır CHP'liyim diyenlerin, bu dönem değiştireceğiz diyenlerin sayısı da çok yüksek. Emin olun şu anda bizimle CHP'nin oy potansiyelimiz yüzde 30'un üstünde. İkimiz de yüzde 30’un üzerindeyiz. CHP ile bizim aramızda 1-2 puan var onu da söyleyeyim. Kimin önde olduğunu söylemem ama yüzde 1-2 puan fark var."
Komünist Başkan canlı yayında oy oranını açıkladı - Resim : 3

"BU DOĞRUYSA OLAN OLUR"

Taksim Meydanı programını sunan gazeteci Gürkan Hacır ise “Başkan bu doğruysa olay olur. Doğru derken sizin söylediğinizi kastetmiyorum bu anket doğruysa büyük olay olur” dedi.

Komünist Başkan canlı yayında oy oranını açıkladı - Resim : 4