Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar 113 Bölüm İzle, Hasan Can Kaya Konuşanlar Full İzle, Konuşanlar Bilet Al

Her insanın farklı bir hikaye, her hikayenin farklı bir kahkaha olduğu Konuşanlar 113. bölüm geldi. Hasan Can Kaya’nın programı Konuşanlar Youtube kanalında 113. bölüm yayınlandı. İşte Konuşanlar 113. bölüm full izleme ekranı..

Bu haberin fotoğrafı yok

Konuşanlar 113 Bölüm İzle, Hasan Can Kaya Konuşanlar Full İzle, Konuşanlar Bilet Al

Hasan Can Kaya Konuşanlar yeni bölüm için düğmeye bastı. Bildiklerinizden çok farklı olan sohbette kahkaha sesleri yükseldi. Hasan Can Kaya önce konuşanları seçti ardından birbirinden ilginç sorularla eğlence katlanarak arttı. Tülin, Ayşe, Sıla, Umut ve Nur en çok konuşanlar seçildi. Şimdi sizde Konuşanlar 113. bölüm izle ekranına haberimiz üzerinden göz gezdirebilirsiniz..

KONUŞANLAR 113. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

ww

KONUŞANLAR 113. BÖLÜM İZLE

Stand-up gösterileriyle ünlenen Hasan Can Kaya Konuşanlar macerasına tam gaz devame diyor. Hasan Can Kaya Konuşanlar 113 bölüm araştırması yapan izleyiciler fragmana göz gezdiriyor. Her insanın farklı bir hikaye, her hikayenin farklı bir kahkaha olduğu Konuşanlar 113. bölüme Google Play, AppGallery, Apple Store, Apple TV ve Android TV’den ulaşabilirsiniz.

KONUŞANLAR 112. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

HASAN CAN KAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Aralık 1989 İstanbul Güngören doğumlu Hasan Can Kaya öğrenim hayatında yaptığı şakalar nedeniyle sürekli fırça yiyen bir öğrenci oldu. Liseye geçtiğinde yaptığı şakaların sonu gelmeyince mesleğini tiyatrodan yana seçti. Kendi yazdığı hikayeleri ve senaryoları film yapmak isteyen Hasan Can Kaya bir süre senaristlik yaptı. Bu sektörde yaşadığı mobbing ve engellerden dolayı mesleğine bir süre ara vererek farklı bir işe yöneldi.

Hasan Can Kaya “1 Erkek 1 Kadın” dizisinde senaristlik yaparken dizi ekibinin de desteği ile Leman Kültür Beşiktaş’ta stand up gösterileri yapmaya başladı. Kısa bir sürede izleyici sayısını artıran ve gelen izleyicileri kahkaha tufanına sürükleyen Hasan Can Kaya’nın ünü kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Haftada 4 gün stand up gösterisi yapmaya başladı. Seyircilerden aldığı cesaretle yazarlığı bırakarak bu işe yöneldi.

HASAN CAN KAYA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!