Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar 120 Bölüm Full İzle! Hasan Can Kaya Konuşanlar Son Bölüm Youtube Tek Parça

Bildiğinizden çok farklı olan Konuşanlar yeni bölüm geldi. Hasan Can Kaya yeni bölüm için düğmeye bastı. Konuşanlar efsanesinde kahkaha sesleri tavan yaptı. Her insanın farklı bir hikaye, her hikayenin farklı bir kahkaha olarak yankılandığı Konuşanlar 120. bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte Hasan Can Kaya Konuşanlar 120 bölüm izleme ekranı..

Bildiğinizden çok farklı olan

Merakla beklenen Konuşanlar 120. bölüm yayına girdi. 1 Erkek 1 Kadın’ın senaristlerinden olan komedyen Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Konuşanlar efsanesine bir yenisi daha eklendi. Orantısız mizah odaklı olan Hasan Can Kaya sınıfın en çok konuşanlar listesini belirledi. Her insanın farklı bir hikaye, her hikayenin farklı bir kahkaha olduğu Hasan Can Kaya efsanesi Konuşanlar yeni bölümde Çin firmasında çalışan Hasan’ın hikayesi damga vurdu. Yeni bölüm fragmanına göz atanlar kahkaha atmaktan yerinde duramadı. Tüm bölümleri Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar yeni bölüm detayları geldi. İşte merak edilen Hasan Can Kaya Konuşanlar 120 bölüm ekranı..

EXXEN KONUŞANLAR 120. BÖLÜM TANITIMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KONUŞANLAR 120. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Konuşanlar 120. bölüm tanıtımı yayınlandı. Youtube üzerinden yayınlanan Konuşanlar 120. bölüm fragmanına Ecem, Ekrem, Yasemin, Hazar, Halil ve Gizem anıları damga vurdu. Yeni bölümde kahkaha sesleri stüdyoyu aştı. Komedyen Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar 120. bölümün en güldüren anlarında ilk sıraya uluslararası Çin emlak şirketinde çalışan Halil yerleşti. Satışlarını yarı İngilizce yarı Türkçe yaptığını söyleyen Halil’e Hasan Can Kaya’dan, “Senin İngilizcen var mı” sorusu geldi. Halil ise “Çok az” dedi. Evi nasıl sattığı sorulduğunda ise translate yani çeviri yanıtını verince kahkahalar art arda patladı. Hasan Can Kaya’nın sorularına verdiği yanıtlarla güldüren Halil’le uğraşmadan durmadı. 3 aylık evli olan çiftin anısını duyanın gözlerinden yaş aktı. Nikaha 5 gün kala ameliyat olan konuğa karısı, “Genel cerrahına dedim ki o bağırsaklarını da aldırsa o nikah kıyılacak dedim” yorumu geldi. Çiftin Tinder uygulamasında tanıştığını duyan Hasan Can kahkahayı bastı. Youtube üzerinden fragmanı yayınlanan Hasan Can Kaya Konuşanlar 120. bölümü haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. İşte Konuşanlar 120. bölüm tek parça izleme ekranı..

EXXEN KONUŞANLAR TÜM BÖLÜMLERİ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN