Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar 121 Bölüm Full İzle! Hasan Can Kaya Konuşanlar 121 Bölüm İzle

Hasan Can Kaya efsanesi Konuşanlar yeni bölüm geldi. Konuşanlar 122. bölüm tanıtımı yayına girdi. Yeni bölüme havuzdan çıkıp Rus kadını görünce şoke olan konuk damga vurdu. Söylediklerini anlamayınca olanlar oldu. İşte kahkaha seslerinin tavan yaptığı Hasan Can Kaya efsanesi Konuşanlar 121 bölüm full izleme ekranı..

Hasan Can Kaya efsanesi

Konuşanlar 121. bölüm yayılandı. Çok sayıda izleyicinin severek takip ettiği ünlü komedyen Hasan Can Kaya düğmeye bastı. Yepyeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkan Konuşanlar efsanesine bir yeni bölüm daha eklendi. Hasan Can Kaya 121. bölümde sınıfın en çok konuşanlar listesini hazırladı. Her insanın farklı bir hikaye, her hikayenin farklı bir kahkaha olduğu Hasan Can Kaya efsanesi Konuşanlar yeni bölüme Rus kadın ile bir anısını anlatan konuğun başından geçen olay damga vurdu. Kahkaha sesleri stüdyoyu aştı. İşte merakla beklenen Konuşanlar 121. bölüm full HD izleme ekranı..

YOUTUBE KONUŞANLAR 121. BÖLÜM TANITIMI İÇİN TIKLAYIN

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR İZLE

Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar yeni bölüme damga vuran anlar izleyiciyi krize soktu. Kahkaha seslerinin bir an olsun durmadığı 121. bölümde Kemer’de yaşadığı olayı anlatan konuk damga vurdu. Kahkahanın kokusunu alan Hasan Can konuğu iyice zorladı ve ortaya o anlar çıktı. Rus turist ile anısını anlatan konuk, ”Beyaz şort ile havuza girmiştim. Bir çıktım karşımda 1.80 boylarında çok güzel bir hanımefendi var tabii yabancı Rus” diye hikayesine başlayınca olanlar oldu. Hasan Can konuğunun anlattıklarının karşısında dayanamayıp “Çikolata gibi cinsel organın var dedi zannediyorsun” dimi diyerek karşılık verince stüdyoda sesler iyice yükseldi. Sınıfın Konuşanlar listesinin hazırlandığı Konuşanlar yeni bölüm kaçırmayın. İşte Konuşanlar 121. bölüm tek parça izleme ekranı..

KONUŞANLAR 121. BÖLÜM FULL İZLE

Hasan Can Kaya imzalı Konuşanlar 121. bölüm tanıtımı geldi. Youtube üzerinden tanıtımları yayınlanan Konuşanlar efsanesinin yeni bölümünde büyük olay patladı. Acun Ilıcalı’nın platformu Exxen’de yayınlanan Konuşanlar yeni bölüme tanıtımı yine olay oldu. Programa Rus bir kadınla ilgili anısını anlatan konuğun başından geçenler damga vurdu. Kemer’de yaşadığı bir olayı anlatan konuk Hasan Can’ın radarına girince işin rengi değişti. “Beyaz şort ile havuza girmiştim. Bir çıktım karşımda 1.80 boylarında çok güzel bir hanımefendi var tabii yabancı Rus” diyerek yaşadıklarını anlatan konuk hikayesine devam etti. Ardından, “Bende İngilizce anlamıyorum. Bu kız yanıma geldi dedi ki You very beatiful skin chocolate. Skin demek ten demekmiş bende başka bir şey anlıyorum” deyince kahkahalar peş peşe koptu. Hasan Can Kaya güldürüsü Konuşanlar 121. bölümü haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz.

EXXEN KONUŞANLAR TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN