Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar 124 Bölüm İzle Full Tek Parça! Hasan Can Kaya Konuşanlar Son Bölüm İzle Tek Parça

Bildiklerinizden çok farklı olan sohbet Konuşanlar yeni bölüm geldi. Hasan Can Kaya yine rahat durmadı ve sınıfın en çok konuşanlarını tahtaya yazdı. Kahkaha seslerinin dışarıya taştığı Hasan Can Kaya efsanesi Konuşanlar 124. bölüme Zafer Murat gardiyanın anıları damga vurdu. İşte Konuşanlar 124 bölüm izle ekranı..

Bildiklerinizden çok farklı olan

Konuşanlar izle ekranı geldi. Milyonlarca izleyici kitlesine sahip olan Hasan Can kaya yeni bölümü yayınladı. Youtube hesabından tanıtım ve short videoları yayınlanan Hasan Can Kaya efsanesi Konuşanlar tüm bölümleri Exxen üzerinden izlenmeye başladı. Kullanıcıların ilgiyle takip ettiği Konuşanlar yeni bölüm zamanı geldi. Her hafta çarşamba günleri yeni bölüm tanıtımlarının yayınlandığı Konuşanlar efsanesinde kahkaha dozu iyice arttı. Türkiye gündeminden düşmeyen Konuşanlar 124 bölüme Zafer Murat isimli gardiyanın anıları damga vurdu. T tipi cezaevinde kalan suçluların kimler olduğunu anlatınca millet gülmekten kırıldı. Konuşanlar bilet alıp bu gösteriyi stüdyoda izleyen konuklar neler anlattı neler! Stund Up gösterileriyle ünlenen Hasan Can Kaya’nın eğlenceli sunumuyla gülme garantili Konuşanlar 124. bölümü haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. İşte Hasan Can Kaya’nın sunumuyla güldüren Konuşanlar 124 bölüm full izle ekranı..

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR 124 BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KONUŞANLAR 124 BÖLÜM FULL İZLE

Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar 124. bölüm yayınlandı. Yeni bölümde tahtaya adları yazılan Konuşanlar; Zafer, Demet ve oldu. Hasan Can gözüne infaz koruma memuru olan gardiyan Zafer Murat isimli konuğu kestirdi. Hangi cezaevinde çalıştığını sordu ve T tipi yanıtını aldı. T tipinin yüksek güvenlikli olduğunu öğrenen Hasan Can Kaya durmadı ve “ağır suçlular mı kalıyor” dedi. Gardiyandan, “Basit suçlar yani hırsızı, arsızı, katili” yanıtı gelince herkes gülmeye başladı. Ardından kadın konuğa Hasan Can, “Bir erkekte aradığın 3 kriter nedir” diye sordu. Aldığı yanıt, “Zeka, Instagram profili düzgün olsun. Bir de ara sıra adrenalinle kavga edelim” oldu. Kriterleri tiye alan Hasan Can aynı konuğa fantezisini anlattırınca olanlar oldu. Boynuna Sefo dövmesi yaptırdığını söyleyen konuğa, “Bu saydığın özellikler Sefo da mı var” diyen Hasan Can herkesi kırdı geçirdi. “Seni ailenden ayıran en büyük duygusal özelliğini söyle” sorusunu soran Hasan Can’a gardiyandan, “Benim eşim çok ağırbaşlı, çok oturaklı. Ben görüldüğü gibi her yerde sivrilmeyi isteyen bir insanım. Eşek gibi çalışmayı severim. Eşim hiç çalışma der” deyince Hasan Can’dan, “Gardiyansın ne yapıyorsun. Sürekli hapse birilerini mi atıyorsun” yorumu gelince kahkaha tufana dönüştü.

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR BİLET FİYATI

Milyonların severek takip ettiği komedyen Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar yeni bölüm ardından sesler yükseldi. Konuşanlar 124 bölüm izlenmeye başladı. Tanıtımları Youtube üzerinden yapılan Konuşanlar güldürüsünün tüm bölümlerine Exxen üzerinden ulaşabilirsiniz. Şimdi sizde Exxen platformuna üye olarak Hasan Can Kaya efsanesi Konuşanlar başta olmak üzere tüm dizi, film ve programları cepte, tablette, bilgisayarda, istediğin zaman, istediğin yerde Google Play, AppGallery, App Store, Apple TV ve Android TV’den izleyebilirsiniz. Öte yandan Konuşanlar yeni bölümde stüdyoda yer almak isterseniz de Konuşanlar bilet fiyatı inceleyerek Biletix ya da Mobil Mobilet gibi uygulamalardan bilet alabilirsiniz. Konuşanlar yeni bölümler için programın @konusanlar.resmi adlı Instagram hesabındaki duyuruları takip edin.

EXXEN KONUŞANLAR TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN