Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar 125 Bölüm İzle! Hasan Can Kaya Konuşanlar İzle Kaçak! Exxen Konuşanlar Son Bölüm Full İzle

Hasan Can Kaya yine yaptı yapacağını ve sınıfın en Konuşanlar listesini belirledi. Konuşanlar 125 bölüm izle ekranı geldi. Konuşanlar yeni bölüm eşi okyanus ötesinde çalışan Gözde damga vurdu. Hasan Can yüzde yüz aldatır dedi, Gözde ise deneyelim deyince olanlar oldu. Kahkaha sesleri stüdyoyu aştı. Peki, Konuşanlar nerede çekiliyor? İşte merak edilen Konuşanlar 125 bölüm izle ekranı..

Hasan Can Kaya yine

Konuşanlar son bölüm full izle ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Kahkaha seslerinin bir an olsun dinmediği Konuşanlar efsanesinin yeni bölümü geldi. Komedyen Hasan Can Kaya 125 bölüm için düğmeye bastı. Youtube üzerinden tanıtımları yayınlanan Konuşanlar yeni bölüm Exxen platformunda yerini aldı. Medya patronu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar güldürüsü yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Bildiklerinizden çok farklı bir sohbet olan Konuşanlar yeni bölüm damga vuran olay Gözde’nin anıları oldu. Ekran başından takip edilen Kouşanlar yeni bölümde stüdyoda olmak isteyen konuklar Hasan Can Kaya Konuşanlar bilet arayışına girdi. Konuşanlar yeni bölüme Gözde, Ozan, Gizem, Alp, Özgün, Muzaffer ve Zeynep’in anıları damga vurdu. Konuşanlar bilet araştıran izleyiciler Konuşanlar 125 bölüm izle ekranını mercek altına aldı. Exxen üyelik alınarak izlenebilen Konuşanlar nerede çekiliyor merak edildi. Peki, Konuşanlar izle kaçak nereden yapılır? İşte Konuşanlar  125 bölüm izle ekranı..

KONUŞANLAR 125 BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KONUŞANLAR 125 BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

Her insanın farklı bir hikaye, her hikayeni farklı bir kahkaha olduğu Hasan Can Kaya yapımı Konuşanlar yeni bölüm izlenmeye başladı. Konuşanlar 125 bölüm geldi. Sınıfın en çok konuşanları arasından seçilen konuklar hayatlarına damga vuran anılarıyla ekrana çıktı. Espri dozu bir hayli yüksek olan Hasan Can Kaya birbirinden ilginç sorularla konukların hikayelerini kurcalamaya devam etti. Eğlencenin katlanarak arttığı Konuşanlar yeni bölüm ekranı takip edenlere son bilgi geldi. Yeni bölümde Gözde’nin eşi olay oldu. Hasan Can, “Gözdecim eşin hep böyle okyanus ötesi mi gidiyor?” dedi. Gözde, evet deyince Hasan Can durmadı ve “Aldatsa haberin olmaz yani” dedi. Devamında, “Yüzde yüz aldatıyor. Para koyarım bahis” diye çıtayı yüksetti. Gözde, “Tamam deneyelim” dedi ve kahkaha arttı. Hasan Can, “Nasıl deneyeceğiz ben mi gidip ayarlamaya çalışacağım” diye sorunca olanlar oldu.

KONUŞANLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların en çok izlenen komedyenlerinden Hasan Can Kaya yeni bölüm geldi. Merakla beklenen Konuşanlar 125 bölüm izleyenler kahkahaya boğuldu. Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen Konuşanlar programında sesler yükseldi. Seyircilerin aktif olarak konuştuğu ve birbirinden enteresan hikayelerini anlattığı komedi eğlence programı olan Konuşanlar yeni bölüm izlenmeye başladı. Eğlencenin dozunu artıran format sahibi Hasan Can Kaya yeni bölümde konuklara başlarından geçen hikayeleri anlattırdıkça gülme sesleri geldi. Tahtada çarpısı en çok olan konuğun o günün şampiyonu olduğu Konuşanlar yeni bölüm takip etmeyi unutmayın.